De mooiste tuinmeubelen voor binnen

Tuinmeubelen zijn de afgelopen jaren enorm ontwikkeld op het gebied van design en materiaal. Steeds vaker zien we dat interieurtrends worden vertaald naar hippe buitenmeubelen die ook nog eens weerbestendig zijn. Niet zo vreemd dus dat een aantal meubelen uit onze collectie ook erg geschikt zijn om binnen te gebruiken, bijvoorbeeld in een serre of eetkamer. Wij laten je een aantal leuke items uit onze collectie zien die zowel buiten als in binnen erg leuk zijn!

 

1. Coral reef en Chamonix - Beach 7

Deze hippe kuipstoeltjes passen perfect in de Scandinavische woontrend die we al een aantal jaren zien. Combineer de stoeltjes in verschillende kleuren aan je eettafel en je hebt een sfeervolle eethoek die ook nog eens erg praktisch is!

 

Mulders_chamonix_coralreef.png

2. Premium loungeset - 4 Seasons Outdoor

Deze royale premium loungeset misstaat zeker niet in een mooie tuinkamer of serre. De moderne set met retro invloeden heeft grote kussens en is ruim genoeg om gezellig met de hele familie bij elkaar te zijn. In de premium loungeset ervaar je ook op een regenachtige dag het buitenleven!

 

premium.jpg

3.  Ovada diningset - Suns

Een mooie houten tafel is altijd een sfeervolle eyecatcher in huis. De Ovada tafel heeft een stoer houten blad met een strak aluminium onderstel. Een stijlvolle combinatie die met veel woonstijlen te combineren is. Met een gezellige bank en comfortabele stoelen creëer je een knusse plek waar je met heel het gezin kan eten. 

 

ovada.jpg

4. Faye barstoel - Max & Luuk

Een modern keukeneiland maak je nog stijlvoller met de elegante Faye barstoelen van Max & Luuk. De stoel heeft ondanks zijn slanke design een erg hoog zitcomfort en is gemaakt van sterk fibre draad dat perfect aansluit bij de laatste trends. Ideaal dus om lekker lang na te tafelen na een drukke (werk)dag.


faye barset.png

5. Cool sidetable - 4 Seasons Outdoor

Dit multifunctionele tafeltje is eigenlijk overal in huis wel te gebruiken. Leuk om een aantal tafeltjes te combineren bij de zithoek of als bijzettafel met een mooie vaas bij een fauteuil. De Cool sidetable is gemaakt van stevig aluminium en kan daardoor tegen een stootje. 

 

cool sidetable.jpg

Op zoek naar een gezellige eettafel of een uniek meubel voor in de serre? Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door onze veelzijdige collectie!