Bij Mulders Tuinmeubelen vinden we het belangrijk dat je jouw aankoop zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen. Als de order bij ons op voorraad is, leveren we de bestelling binnen één werkweek. Wij bezorgen binnen Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd) gratis bij een besteding vanaf € 500,- euro.

Bij bestellingen via de webshop nemen we binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact op voor het inplannen van een bezorgafspraak. Vindt de aankoop plaats tijdens een bezoek aan onze showroom in Oudenbosch, dan plannen wij graag direct een afspraak in voor levering aan huis! 

Levering in Nederland
Ligt het afleveradres binnen een straal van 70 kilometer van onze showroom, dan leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Bij dit transport worden de tuinmeubelen uitgepakt en gemonteerd (mits gelijkvloers of passende lift). Het verpakkingsmateriaal nemen wij vervolgens mee terug. In sommige gevallen lukt het ons niet de bestelling zelf te bezorgen. In dat geval wordt de levering verzorgd door onze vaste externe transportpartner Emens Logistiek. Het uitpakken en monteren van de tuinmeubelen is helaas niet mogelijk bij levering door onze externe partner.

Levering in België
In sommige gevallen leveren wij ook in België. Dit is afhankelijk van de afstand en het aankoopbedrag. Wij bespreken graag telefonisch, per mail of tijdens een bezoek aan onze showroom de mogelijkheden.

Afhalen
Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in ons magazijn in Oudenbosch. Vanzelfsprekend helpen we graag met het inladen van de bestelling. 

Uitzonderingen gratis levering
Als het totaalbedrag van de order minder dan € 500,- is, rekenen wij een meerprijs voor het transport van € 59,95. Wanneer wij het product met de pakketpost kunnen versturen, rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Ook voor bestellingen met Sale-items rekenen wij een meerprijs voor het transport ter waarde van € 69,95.