Bij tuinmeubelen denk je aan heerlijke zomers, comfort en ontspanning met een vleugje luxe. Onthaasten na een drukke dag en genieten van de buitenlucht; dat is het ultieme zomergevoel. Sinds het jaar 2000 brengt Mulders Tuinmeubelen het zomergevoel naar je toe met de mooiste collectie tuinmeubelen!

Van een tuinmeubel wil je meerdere seizoenen genieten. Daarom werken wij met topmerken als 4 Seasons Outdoor, Suns, Yoi en Max & Luuk. Ieder jaar maken wij een selectie van de mooiste meubelen en combineren deze tot een unieke, moderne collectie. Met oog voor detail, trends en de mooiste materialen.

In onze ruime winkel (1500 m2) heten wij je van harte welkom om onze collectie zelf te bekijken en proberen. In een prettige, ontspannen sfeer helpen wij met de inrichting van jouw terras of balkon. Wij kijken verder dan de standaard opstellingen en inspireren je graag met verassende combinaties en leuke accessoires.

Vanaf oriëntatie tot en met de levering sta jij als klant bij ons centraal. Wij leveren onze meubelen snel en uit voorraad en plaatsen deze naar wens in de tuin. Na levering kun je altijd bij ons terecht voor onderhoudstips en advies. Is de winkel te ver om te bezoeken? Dan kan je eenvoudig jouw favoriete tuinmeubelen bestellen in onze webshop. Ook hier staan wij klaar met persoonlijk advies en een snelle levering.

Wij verwelkomen je graag in onze vernieuwde showroom!

Ons team

Kasper Mulders

Karen Schoonen

Heidi Tax

Daniëlle de Kok-Groenhof

Annemarie Mulders

Louis van Eekelen