In onze ruime showroom in Oudenbosch (1500 m2) is de gehele collectie tuinmeubelen te bewonderen en proberen! De frisse, moderne winkel met hoge plafonds en stoere vloeren vormt een mooi decor voor de verschillende stijlen tuinmeubelen. Laat je inspireren door de verrassende collectie en leuke accessoires!

De collectie bestaat uit een leuke mix van topmerken als 4 Seasons Outdoor, Suns, Yoi, Max & Luuk, Hartman, Platinum en Cosi. Ieder seizoen vind je bij ons de nieuwste meubelen die perfect aansluiten bij verschillende woonstijlen. Op zoek naar een verrassende opstelling, een leuke mix van materialen of een tuinmeubel dat echt een verrijking is op het terras? Wij kijken graag met je mee!

Een compact balkon of juist een ruim terras? Bij Mulders Tuinmeubelen is het mogelijk om van iedere ruimte een fijne plek te maken om te ontspannen met een tuinmeubel afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Van minimalistische en compacte meubelen tot royale tuintafels voor de hele familie; je vindt het allemaal in onze collectie!

In onze winkel vinden wij persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer erg belangrijk. Wij laten je rustig oriënteren maar staan bij vragen graag voor je klaar. Onder het genot van lekkere koffie adviseert ons ervaren team je bij de keuze van de ideale tuinset.