Sfeervolle buitenlantaarns

De temperaturen stijgen langzaam en met lange zomeravonden in het vooruitzicht zijn sfeerlichten de perfecte accessoires om je tuinset helemaal af te maken! In onze collectie hebben we verschillende sfeermakers van led of gas die direct een aangename sfeer in de tuin geven. Wij laten je een aantal modellen zien!

 

1. Cosiscoop Basket - Cosi

De Basket van Cosi is door zijn compacte formaat de ideale lantaarn voor thuis maar ook op vakantie! De Cosiscoop geeft snel veel sfeer en is eenvoudig te bedienen. De gaslantaarn werkt op een compacte 190 gram prikcartouche en is ook tussentijds uit te zetten. Wij hebben de Cosicoop Basket in onze collectie in de kleuren zwart, olijf en wit.

 

Cosiscoop

2. Cosiscoop Timber - Cosi 

De Cosiscoop Timber is een hippe gaslantaarn die omringd is met sfeervol teakhout. Wanneer de lantaarn buiten staat, zal het teakhout vergrijzen waardoor de uitstraling nog natuurlijker wordt. Net als de Cosiscoop is de Timber lantaarn eenvoudig te bedienen en te gebruiken met een compacte prikcartouche. De lantaarn brandt hierop ongeveer 6 uur. Het opvallende design van de Cosi Timber heeft dit jaar de B3 Design Award gewonnen! 

 

Cosiscoop Timber

3. Led lamp - Synergy

Een multifunctionele sfeermaker voor buiten en binnen! De led-vloerlamp Synergy van Deens design heeft een ingebouwd, multifunctioneel compartiment en geeft warm sfeervol licht. Daarnaast kan je de lamp gebruiken als speaker. Je synchroniseert ‘m eenvoudig met een mobiel apparaat. Het binnengedeelte van de lamp is te gebruiken als vaas of koeler voor je favoriete drankjes. Een onmisbaar item op het terras dus!

 

Synergy

4. Parsol ledverlichting - Platinum 

Heb je niet veel ruimte over, maar wil je toch genieten van gezellig sfeerlicht? Dan is parasolverlichting een goede optie! De handige ledverlichting van Platinum bevestig je eenvoudig aan verschillende modellen Platinum parasols en is op te laden met bijgeleverde USB-kabel. 

 

Platinum led

 

Op zoek naar sfeervolle verlichting om nog langer te genieten van mooie zomeravonden? Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende modellen. Ook kun je bij ons terecht voor de prikcartouches (190 gram) voor de Cosi tafelhaarden.