Voorproefje collectie 2019

Het is weer bijna zover: de lente komt eraan! En met het voorjaar in zicht laten wij je graag een aantal opvallende nieuwkomers uit onze collectie zien. De collectie van dit jaar bestaat uit een leuke mix van nieuwe materialen en modellen die je leuk met elkaar kan combineren. Zo kan je eenvoudig je eigen stijl samenstellen. Lees snel verder en laat je inspireren door de nieuwste lounge- en diningsets!

 

1. Rooty loungeset - Apple Bee

Back to the roots! Apple Bee’s Rooty loungeset is gemaakt van onbewerkte teakhouten boomstammen, waardoor een verfrissende én eigentijdse uitstraling ontstaat. De ruwe elementen worden gecombineerd met royale kussens voor een hoog zitcomfort. Ook de loungechair en koffietafel bestaan uit stoere boomstammen. Zo creëer je met deze loungeset een stoer en natuurlijk gevoel. Tot slot is de Rooty loungeset ook nog eens erg vriendelijk geprijsd!

Rooty loungeset

 

2. Cairo diningset - Hartman

In de Cairo diningstoel kan je optimaal genieten van lange etentjes in de zon. Door de dichte zijkanten en stevige zit geeft de stoel veel comfort. De Cairo stoel is verkrijgbaar is verschillende kleuren, waaronder vrolijk geel en sfeervol olijfgroen. Combineer met de ronde Provence tafel en je hebt een moderne Cairo tuinset met een speelse look.

 

3. Lincoln hoekset - Garden Impressions

De Lincoln hoekset valt op door de hoge rugkussens die extra veel steun geven. Door deze royale kussens kan je ook in een lage loungeset urenlang comfortabel zitten.  De moderne aluminium loungeset is gemakkelijk te combineren met andere materialen en is eventueel uit te breiden met een extra centerdeel. De Lincoln hoekset is verkrijgbaar in fris wit of sfeervol antraciet.

Lincoln loungeset

 

4. Capitol sofaset - 4 Seasons Outdoor

Maak een statement met de Capitol sofaset! De loungeset heeft forse frames die worden gecombineerd met stevige kussens en een groot tafelblad. Bij de Capitol sofaset wordt modern aluminium gecombineerd met teakhouten accenten voor een strakke maar sfeervolle uitstraling. Door de losse bank met loungestoelen is de set flexibel te plaatsen op ieder terras of balkon.

Capitol sofaset

 

Benieuwd geworden onze nieuwe collectie? Bekijk deze en vele anderen tuinmeubelen in onze ruime winkel. Wij inspireren je graag met verschillende stijlen en de nieuwste modellen!