Combineren van tuinmeubelen

Wil je graag een unieke stijl creëren op je terras of balkon? Denk dan eens aan een leuke mix van verschillende meubelen. Bij het combineren van meubelen kun je denken aan verschillende kleuren, materialen of type meubelen. Inspiratie nodig? Wij laten je een aantal fijne combinaties zien!

 

Dining: mixen van verschillende stoelen

Combineer verschillende dining stoelen aan een gezellige eettafel voor een leuke en speelse sfeer in je diningset. Kies bijvoorbeeld voor hetzelfde model stoel in verschillende kleuren of ga voor verschillende stoelen aan één tafel zoals deze mix van Beach 7.

Mix & Match Tuintafel en Tuinstoelen

 

Loungestoel bij tuinset

Door een comfortabele stoel bij je loungeset te plaatsen, creëer je niet alleen een extra zitplek, maar kun je ook een leuk accent toevoegen. Ga bijvoorbeeld voor een loungestoel die dezelfde kleurtint heeft, maar gemaakt is van een ander materiaal. Of kies juist voor een afwijkende stijl voor een speels effect.

Loungemeubelen met loungestoel

 

Verschillende tafeltjes combineren

Leuke bijzettafeltjes zijn niet alleen makkelijk voor drankjes en accessoires, maar zijn ook erg handig om een accent toe te voegen aan je tuinset. Ga bijvoorbeeld voor een mix van de materialen aluminium en hout, kies een afwijkende vorm of voeg een bepaalde sfeer toe met één van de trendkleuren zoals de antraciete Smile bijzettafels van Beach 7.

Bijzettafeltjes combinere

 

Lounge en dining combineren

Heb je plaats voor zowel een lounge- als een diningmeubel? Dan kun je kiezen voor meubelen uit dezelfde lijn. Neem bijvoorbeeld de Lisboa diningchair met de Lucca cornerset of ga juist voor een mix van verschillende materialen. Combineer bijvoorbeeld een aluminium loungeset met een houten diningset om extra sfeer toe te voegen, of ga voor verschillende materialen in dezelfde kleurtint, zoals de Scandic met de Elements loungset.

Combinatie lounge & dining

 

Heb je hulp nodig bij het combineren van je tuinmeubelen of inspiratie nodig? Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw ideale tuinset!