Top 3 Sale loungesets!

De zomer loopt langzaam ten einde en dat betekent dat de Sale weer van start gaat! Wil je deze nazomer genieten van een kwalitatief en stijlvol tuinmeubel voor een topprijs? Kom dan langs in onze winkel voor onze selectie sterk afgeprijsde meubelen en winkelmodellen! Wij laten je alvast drie toppers uit onze Sale-collectie zien.

 

1. Tavira loungeset - 4 Seasons Outdoor 

Wil je het knusse gevoel van binnen ook buiten ervaren? Ga dan voor de Tavira loungeset. In dit kwalitatieve meubel, met unieke Sunbrella stof, kun je urenlang comfortabel loungen. De Tavira is een echte toevoeging aan je terras! Sunbrella is bovendien 100% kleurecht en is water- en UV-bestendig. En dankzij het quick-dry foam kan je na een regenbui snel weer buiten zitten. 

 

Winkelmodel € 1995,- (zoals afgebeeld op de afbeelding, excl. stoel)

Incl. stoel € 2390,- 

Tavira 4 Seasons Outdoor Loungeset

 

2. Tomaz - Taste by 4 Seasons

De Tomaz loungeset staat voor praktisch design! In de weggewerkte opbergruimtes kan je veel spullen kwijt, zoals de kussens van de loungeset of speelgoed. De Tomaz loungeset bestaat uit een aluminium frame met vlechtwerkdraad in een moderne kleur en van hoge kwaliteit. Door de royale kussens geniet je bovendien van urenlang zitplezier! 

 

Laatste modellen (excl. center) nu voor € 1295,-

Tomaz Loungeset 4 Seasons Outdoor

 

3. Ocean - 4 Seasons Outdoor

Deze gave loungeset valt op door het unieke design en de sfeervolle grijze kleur. De Ocean set past helemaal bij de platformtrend van dit jaar.  Door de lage diepe zit ervaar je in de Ocean set het ultieme loungegevoel. Voor extra comfort is er onder de kussens een laag textileen gespannen. De flexibele rugleuning biedt niet alleen veel ondersteuning maar geeft de set ook een moderne uitstraling.

 

Winkelmodel € 1495,-

Ocean Loungeset 4 Seasons Outdoor

 

Benieuwd naar alle andere aantrekkelijk geprijsde meubelen? Kom langs in onze winkel en bekijk en probeer onze Sale meubelen zelf!