De 3 parasol trends van deze zomer

Bedieningsgemak en functionaliteit zijn de twee belangrijkste aspecten wanneer je op zoek bent naar een nieuwe parasol. Maar ook de uitstraling van de parasol is erg belangrijk. Welke kleur parasol staat bijvoorbeeld mooi op het terras? Een goede parasol biedt niet alleen voldoende bescherming tegen felle zonnestralen, maar voegt ook sfeer toe aan een tuin of balkon en geeft een geborgen gevoel. In deze blog vertellen wij je alles over de laatste parasol trends.

 

1. Royale vorm

Waar de meest zweefparasols een afmeting hebben van 3 meter of 3,5 meter, vallen de Hacienda parasol van 4 Seasons Outdoor en de Icon van Platinum op door hun royale afmeting van 3 bij 4 meter. Deze parasols zijn ideaal om grotere tuinsets van schaduw te voorzien en geven een extra dimensie aan het meubel. Ondanks het grote formaat zijn de parasols eenvoudig te bedienen.

 

Hacienda parasol  Icon parasol

 

2. Sfeervol licht

Ook tijdens warme zomeravonden is een parasol een sfeervolle toevoeging aan je tuinset. Een parasol biedt namelijk geborgenheid. Ook wanneer de zon al gezakt is. Een handige toevoeging is daarom een sfeervol (led)licht. Deze led lights zijn zowel los te verkrijgen als verwerkt in de belijning van de parasol, zoals we zien bij de Solarflex van Platinum.

 

Solarflex T2 Glow sfeer Led Light in parasol

 

3. Hippe kleuren

Wil je graag wat kleur toevoegen aan je tuinset? Kies dan eens voor een parasol in een van de trendkleuren van dit jaar, zoals warm rood of fris blauw. De Sophie parasol van Hartman is in verschillende kleuren te verkrijgen en leuk te combineren met de andere meubelen uit de Sophie-collectie.

 

Sophie parasol Riva parasol

 

In onze winkel vind je een aanbod parasols van hoge kwaliteit. Onze parasols bieden voldoende bescherming tegen UV-straling en zijn lang kleurvast. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste parasol? Wij kijken graag met je mee!