De leukste barsets

Een barset is het ideale meubel voor gezellige borrels buiten of een tuinfeestje. De barsets uit onze collectie zijn comfortabel, stevig en verkrijgbaar in verschillende materialen. In deze blog laten we je een paar leuke sets zien!

 

1. Virenze - Suns

Bij deze leuke barset van Suns wordt strak aluminium gecombineerd met sfeervol teakhout. De set brengt direct sfeer op het terras! De krukken geven een speels effect en de gehele set is weerbestendig. Door het aluminium is deze barset licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen. Voor extra opberggemak kun je de tafel inklappen. 

 

Barset Virenze 90 teak rond

 

2. Motive Derby - 4 Seasons Outdoor

Afspreken aan de bar? Deze stijlvolle barset van 4 Seasons Outdoor is een echte eyecatcher in de tuin. De mooie kuipstoeltjes van rope zijn heerlijk comfortabel en vallen op door het open motief. Gecombineerd met de stoere Derby bartafel creëer je een mooie barset waar je urenlang comfortabel aan kunt zitten. De top van de Derby bartafel heeft een fabrieksmatige vergrijsde look waardoor het mooi combineert met het antraciet aluminium. 

 

Motive barset met Derby bartafel

3. Avila Derby - 4 Seasons Outdoor

De Derby bartafel is ook erg leuk te combineren met de Avila barchair. Deze barstoel is gemaakt van zeer hoge kwaliteit vlechtwerkdraad (10 jaar garantie!) met een comfortabel all weather kussentje. Door het fijne vlechtwerk en het leuke aluminium frame heeft de stoel een moderne uitstraling maar is deze tegelijkertijd ook erg sfeervol. De barset Avila Derby is dan ook een van onze favorieten. 

 

Avila barsset met Derby bartafel

4. Bruce Faye - Max Luuk

Bij deze stijlvolle barset van Max & Luuk wordt een stoere houten tafel gecombineerd met elegante stoeltjes. Dit geeft een speels effect. De stoeltjes zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met fibre draad, zijn erg comfortabel en passen helemaal binnen de laatste trends. De teakhouten tafel zal na verloop van tijd vergrijzen wat een mooi natuurlijk effect geeft.

 

Max & Luuk bartafel Bruce Faye

 

Benieuwd geworden naar deze leuke barsets? Bekijk en probeer de sets in onze winkel, wij kijken graag met je mee!