De leukste meubelen voor een balkon of compact terras

Heb je niet veel ruimte tot je beschikking, maar wil je wel graag genieten van hoogwaardige tuinmeubelen? In onze collectie hebben wij diverse compacte tuinmeubelen die je balkon of terras direct aankleden en bovendien erg comfortabel zijn! Wij laten je een aantal leuke opties zien:

 

Bo - Taste by 4 Seasons

In de mooie Bo kuipstoeltjes geniet je comfortabel van de zon. De stoelen hebben een aluminium frame, gecombineerd met dik gevlochten vlechtwerk. Dit geeft de stoel een stoere, maar ook sfeervolle uitstraling geeft. Met een antraciet bijzettafeltje maak je de tuinset helemaal af! De stoelen zijn ondanks het comfort compact, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn op bijvoorbeeld het balkon.

Bo .jpg

Sophie element - Hartman

De populaire Sophie-serie van Hartman is ook verkrijgbaar in deze leuke bistroset. De kunststof kuipstoeltjes zijn lichtgewicht waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De ergonomisch vorm zorgt voor veel comfort. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes en gemakkelijk te combineren aan de bijpassende bistrotafel.
 

21684010_11684010_65919010_S_3 (1) (1).jpg

Beanable - Beach 7

Lekker loungen op het balkon? In de heerlijke Beanable zitzak van Beach 7 maak je van ieder hoekje een ontspannen plek. De lichtgewicht Beanable is gemakkelijk te verplaatsen, lekker royaal en vuil- en waterafstotend. Verkrijgbaar in drie leuke kleuren!

 

Beneable.jpg

Briant - Beach 7

Deze mooie compacte tuinbank is geïnspireerd op het design van verschillende Scandinavische merken. De elegante Briant komt mooi tot zijn recht op bijvoorbeeld een strak balkon en heeft een minimalistische uitstraling. De moderne kleuren mystic grey en olijf groen zijn gemakkelijk te combineren met verschillende andere materialen. Een mooie eyecatcher!

 

Briant 1.jpgBriant 2.jpg

Avila - 4 Seasons Outdoor

De Avila set heeft een elegant design en trendy details. De stoel heeft een vlechtwerkdraad van slecht 2 millimeter en wordt handgeweven. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en een mooie afwerking. De Avila is verkrijgbaar in sfeervol antraciet en grijs en mooi te combineren met bijvoorbeeld aluminium of hout.

Avila.jpg

Wil je graag weten hoe je een compacte ruimte buiten leuk kan inrichten? In onze showroom vind je verschillende leuke meubelen voor op het balkon of terras. Wij staan klaar om je te adviseren!