Merk in the spotlight: MAX & LUUK

In de collectie van Mulders Tuinmeubelen vind je een leuke mix van bijzondere merken in verschillende stijlen, materialen en designs. Wij vertellen je graag waarom wij kiezen voor deze topmerken en waarom deze meubelen een absolute eyecatcher zijn op je balkon of terras. In deze blog lees je meer over het eigenzinnige label MAX & LUUK.

 

Speels en onbezorgd

Het merk MAX & LUUK werd vier jaar geleden geïntroduceerd en is inmiddels niet meer weg te denken uit tuinmeubelland. De tuinmeubelen vallen op door de speelse uitstraling die verwijst naar het onbezorgde gevoel van het buitenleven. De eerste collectie tuinmeubelen werd gekenmerkt door levendige kleuren en een aantrekkelijke vormgeving. In 2018 heeft MAX & LUUK een metamorfose ondergaan waarbij het accent werd gelegd op natuurlijke materialen en krachtige strakke lijnen, zonder de speelse uitstraling te verliezen. Deze kenmerken zie je duidelijk terug in de verschillende modellen, zoals de Mason, Roy en Amy. 

 

MAX & LUUK Mason

 

Mason teakhouten tafel

De Mason tafel is gemaakt van zogenaamd ‘reclaimed’ teak. Doordat het hout een tweede leven krijgt, heeft de tafel een unieke en karakteristieke uitstraling. De combinatie van het stoere hout met hier en daar wat oneffenheden en de moderne vormgeving maken deze tafel erg bijzonder. De Mason tafel kan je eenvoudig combineren met veel verschillende dining stoelen, waaronder de Roy diningchair. 

 

Mason teakhouten tafel

 

Roy diningchair 

Ben je op zoek naar een lichtgewicht diningchair met extra veel comfort? Ga dan voor de Roy diningchair! Deze modern vormgegeven stoel heeft een aluminium frame en een rug- en zitgedeelte van draad. De stoel is weerbestendig en combineert erg mooi met de houten tafels uit de collectie. 

 

Roy diningchair

 

Amy loungechair

De Amy loungechair kan moeiteloos het hele jaar buiten blijven staan door het gegalvaniseerde stalen frame met lavakleurig fiber. Met het optionele zitkussentje geniet je van je nog meer comfort. Ben je helemaal weg van het design van de Amy loungechair? De stoel is ook verkrijgbaar in een diningchair!

 

Amy loungechair

 

Wanneer je de meubelen van MAX & LUUK  probeert merk je direct het comfort en de hoge kwaliteit. Niet zo vreemd want MAX & LUUK is het jongere label van Borek. De kwaliteit en ervaring zijn dan ook duidelijk terug te zien in meubelen. Kortom een topmerk van Nederlandse bodem!

 

De meubelen van MAX & LUUK zijn te bekijken en te proberen in onze ruime showroom. Wij adviseren je graag bij de keuze en samenstelling van je ideale tuinset!