De leukste poefs en krukjes voor in de tuin!

Poefs en krukjes zijn de perfecte toevoeging aan iedere tuinset. Niet alleen creëren ze een extra zitplek, je kunt ze ook gebruiken als tafeltje met bijvoorbeeld een dienblad of als leuke decoratie plek. Wij laten je vijf mooie exemplaren uit onze collectie zien.

 

Muffin - 4 Seasons Outdoor

Met de Muffin poef in de buurt heb je altijd een extra zitplek bij de hand voor bijvoorbeeld visite of kinderen. De Muffin poef is gemaakt van hip rope en heeft een aluminium frame gevuld met sneldrogend foam, zodat de poef probleemloos het gehele jaar buiten kan blijven staan. Een onmisbaar item op het terras!
 

Muffin - 4 Seasons Outdoor

 

Macaron  - 4 Seasons Outdoor

Op zoek naar een eyecatcher op het terras die veelzijdig te gebruiken is? Ga dan voor de Macaron van 4 Seasons Outdoor. Deze prachtige poef is gemaakt van hoogwaardig geweven rope materiaal. De Macaron is prima te gebruiken als extra zitplek, maar ook heel leuk om te gebruiken als tafel met een dienblad. Combineer de Macaron en de Muffin samen voor een speels effect.
 

Macaron  - 4 Seasons Outdoor

 

Donut - 4 Seasons Outdoor

De Donut valt op door het knap gevlochten vlechtwerk. Bij de Donut is gebruik gemaakt van twee kleuren vlechtwerk dat zowel aan de binnen als buitenkant doorgevlochten is. Door de vulling van Quik dry foam, een stugge kussenvulling die 100% weerbestendig is en zeer snel droogt, is de Donut bestand tegen alle weertypen. Voor de hoogwaardige Donut poef geldt een garantieperiode van maar liefst 10 jaar!

 

Donut - 4 Seasons Outdoor

 

Twiggy - Apple Bee

De Twiggy bijzettafel heeft een rauwe look. Simpel, natuurlijk en strak en makkelijk te combineren met verschillende tuinmeubelen. De Twiggy tafel is oersterk en bijzonder door het gebruik van de massieve boomstammen. Om het gewicht hanteerbaar te maken zijn de binnenste boomstammetjes uitgehold. Op zoek naar wat body bij je loungeset? Ga dan voor de Twiggy van Apple Bee.


Twiggy - Apple Bee

 

Finn - Max & Luuk

De Finn kruk van Max & Luuk is gemaakt van reclaimed teakhout. Hierbij krijgt het hout een tweede leven en heeft het een unieke en karakteristieke uitstraling. De oneffenheden in het hout zorgen voor een stoere look. De Finn kruk is eenvoudig te plaatsen bij verschillende tuinmeubelen.

 

Finn - Max & Luuk

Op zoek naar een leuke poef of kruk om je tuinset helemaal af te maken? Bekijk deze leuke exemplaren in onze winkel!