De mooiste materialen voor tuinsets

Bij de keuze van een diningset speelt het materiaal een belangrijke rol. Het moet bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden, comfortabel genoeg zijn om lang te kunnen dineren en natuurlijk gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedere gelegenheid. In deze blog laten wij de mooiste materialen zien voor diningsets.

 

1. Kunststof

Wil je graag flexibel zijn in het plaatsen van je diningset? Ga dan voor een kunststof tuinset. Kunststof is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen en bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Combineer met bijpassende kuipstoeltjes voor een hippe en stijlvolle look!
 

Kunststof.jpg

2. Hout

Hout is een geliefd materiaal voor diningsets. Het heeft een prachtige natuurlijke uitstraling, is robuust en met veel dining stoelen te combineren. In onze collectie hebben wij verschillende type houten tafels, van klassiek tot modern. Combineer een houten blad met bijvoorbeeld aluminium accenten voor een moderne sfeervolle uitstraling.

 

Houten tafel.png

 

3. Graniet

Wil je graag een stevige diningset die staat als een huis? Ga dan voor een diningset met een granieten tafel. Deze tafels zijn oersterk en bovendien erg onderhoudsvriendelijk. De natuurstenen bladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en blijven kleurvast. Een perfect materiaal om vele seizoenen plezier van te hebben!

Graniet.jpg

4. Glas

Een eyecatcher uit onze collectie dit jaar is de Queens diningset met Corona tafel. Deze bijzondere tafel heeft een aluminium onderstel met een prachtig bewerkt glazen blad. Het blad is gemakkelijk te onderhouden en heeft een luxueuze uitstraling. Gecombineerd met de donkere Queens rope stoeltjes is dit een hippe blikvanger in de tuin of op het balkon!
 

Glas.jpg
Wil je graag meer informatie over de verschillende materialen en het onderhoud ervan? Kom dan langs in onze winkel, wij kijken graag met je mee!