De mooiste houten tuintafels

Een houten tuintafel is en blijft een van de favorieten uit onze collectie. Hout heeft een natuurlijke uitstraling, is stevig en kan bovendien met veel andere materialen gecombineerd worden. Met de juiste behandeling hebben heeft hout bovendien weinig onderhoud nodig en kan het altijd buiten blijven staan. Ideaal, toch? In deze blog laten we je aantal mooie modellen zien.

 

1. Basso tafel - 4 Seasons Outdoor

De Basso eettafel van 4 Seasons is gemaakt van hoge kwaliteit teakhout en wordt gecombineerd met een stevig aluminium onderstel. Dit geeft de tafel een moderne uitstraling. De tafel kan je bovendien eenvoudig combineren met verschillende diningstoelen, waardoor hij heel goed in verschillende stijlen past. Naast de rechthoekige variant (240 x 100 cm, 999,-) is er ook een sfeervol rond model (160 cm, 999,-).

 

Bass tuintafel Basso tuintafel

 

2. Alto tafel - 4 Seasons Outdoor

De Alto tafel valt op door de stoere aluminium strips die parallel aan het onderstel door de tafel lopen. Dit geeft de tafel een stoere, robuuste look. Door het aluminium is dit model toch erg verfijnd. Het teakhout van deze tafel is duurzaam gekweekt en door de natuurlijke oliën is de tafel bovendien goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Combineer de Alto tafel (240 x 100 cm, 999,-) met verschillende stoelen en creëer je eigen stijl.

 

Alto tuintafel Alto tuintafel

 

3. Vario tafel - Suns

De Vari tafel uit de Suns collectie is een fijne tafel van aluminium met een teakhouten blad (240 x 100 cm, 999,-). Met de Vario tafel ben je erg flexibel in samenstellen: de tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en met een antraciet en wit frame. Mocht je in de toekomst toch willen uitbreiden dan sluiten de tafels naadloos op elkaar aan. De Vario tafel is ook verkrijgbaar met een HPL blad.

 

Vario tuintafel Vario tuintafel

 

4. Louvre tafel - 4 Seaons Outdoor

De Louvre tafel van 4 Seasons Outdoor is een fraaie tafel van teakhout dat fabrieksmatig vergrijsd is. Hierdoor krijgt de tafel (160 cm rond, 729,-) een authentieke uitstraling heeft. De tafel is verkrijgbaar met een houten of aluminium onderstel. De gekruiste poten geven de tafel een opvallende uitstraling. De tafel combineert mooi met de Lisboa dining stoel, waarbij de kleur van het onderstel terugkomt in de tafel. Extra leuk: met het bijpassend draaiplateau (115,-) kun je de tafel leuk decoreren of gemakkelijk gerechten serveren. 

 

Louvre tafel Louvre tafel

 

Ben je ook enthousiast geworden van deze mooie houten tafels? Kom langs in onze winkel en bekijk de tafels in onze ruime showroom. Wil je meer weten over het onderhoud van een houten tafel? In ons informatieblad lees je alles over het onderhoud van houten tuinmeubelen.