Genieten van de zon: de heerlijkste ligbedden!

Lekker een ontspannen momentje voor jezelf? Even met de benen omhoog genieten van een goed boek of even de ogen sluiten? Met een comfortabel ligbed geniet je optimaal van de zon! In onze collectie hebben wij verschillende moderne ligbedden met of zonder kussen. Wij laten je in deze blog een aantal leuke modellen zien!

 

1. Mizu (wit, grijs, zwart) - Yoi

Het Mizu ligbed van Yoi is een elegant lichtgewicht ligbed met een moderne uitstraling. Naast antraciet en wit is het ligbed ook verkrijgbaar in het zwart, wat een sprekend resultaat geeft in de tuin! Door het lichte gewicht is het ligbed ook heel eenvoudig te verplaatsen.

 

YOI Mizu stackable lounger aluminium white textilene grey 

 

2. Kazoku - Yoi 

Wil je zo comfortabel mogelijk genieten van de zon? Met het Kazoku ligbed van Yoi kun je urenlang relaxen. Het dikke kussen geeft veel steun en is bovendien vuil- en vlekafstotend. Door de hoge spun acrylic kwaliteit blijft het kussen bovendien kleurecht. Verkrijgbaar in antraciet en wit.

 

YOI Kazoku lounger aluminium dark grey

 

3. Palace - 4 Seasons Outdoor

Het Palace ligbed van 4 Seasons Outdoor valt op door de strakke vormgeving en het mooie dikke frame. Door de wieltjes kan je het ligbed gemakkelijk verplaatsen naar het beste plekje in de tuin. Een kussen is bij dit ligbed niet nodig, want door de hoge kwaliteit textileen is het ligbed erg comfortabel.

 

Palace ligbed 4 Seasons Outdoor

 

4. Regina - 4 Seasons Outdoor

Een van toppers uit onze collectie is het Regina ligbed van 4 Seasons Outdoor. Het slanke model heeft een mooi, strak design en is gemakkelijk te verplaatsen. Het Regina ligbed heeft ook een bespanning van textileen waardoor het comfortabel genoeg is zonder kussen.

 

Regina sunbed white

 

5. Midori - Yoi

Het Midori loungebed is een heerlijk daybed waar je gezellig samen op kunt relaxen. Door de royale kussens, het moderne aluminium frame en de armleuningen kan je op dit ligbed urenlang comfortabel van de zon genieten. Het Midori daybed is onderdeel van de Midori lijn, die onder andere bestaat uit een hoekset en lounge chairs waardoor je eenvoudig mooie combinaties maakt!

 

YOI Midori divan set aluminium dark grey with decorative cushions

 

Wil je dit voorjaar ook graag genieten van een heerlijk ligbed? Kom langs in onze winkel en probeer de verschillende modellen uit! Wij leveren uit voorraad.