De tuinmeubeltrends van 2020

Langere dagen en de zon die zich weer wat meer laat zien: het voorjaar komt eraan! En wat ons betreft kan het voorjaar niet vroeg genoeg beginnen. Wij hebben namelijk weer een mooie collectie met nieuwe modellen en innovatieve materialen samengesteld. Wij laten je in deze blog dan ook graag de tuinmeubeltrends van 2020 zien!

 

Rope

Rope is een van dé materialen van de nieuwe collectie. Het weerbestendige touw werd vorig jaar al gebruikt in een aantal modellen maar is dit jaar niet meer weg te denken uit de collectie! Dat is ook niet zo vreemd. Het materiaal is namelijk onderhoudsvriendelijk, heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk met andere materialen, zoals teakhout en rvs, te combineren. Rope wordt in de nieuwe collectie op verschillende manieren toegepast. Zo zien we het in een gevlochten patroon bij diningstoelen of stoer gecombineerd met hout in loungesets.

 

Ramblas - 4 Seasons Outdoor Santander - 4 Seasons Outdoor

 

Zwart

Aluminium is een materiaal dat we al een aantal jaar in onze collecties terugzien. Het materiaal is lichtgewicht en erg onderhoudsvriendelijk. Gecombineerd met royale kussens breng je met een aluminium loungeset direct een moderne en rustige sfeer aan in de tuin. Waar we eerst vooral wit en antraciet aluminium zagen, wordt daar dit jaar ook zwart aan toegevoegd. De zwarte frames met lichte of donkere kussens geven een bijzondere en luxe uitstraling!

 

Sora - Yoi Mizu - Yoi

 

Sunbrella

De afgelopen jaren is er veel veranderd in het textiel voor buitenmeubelen. Sunbrella is hier een perfect voorbeeld van. Deze stof is bestand tegen regen, sneeuw, UV-straling en schimmel. Daarnaast is de stof tot op de kern geverfd waardoor het materiaal kleur- en slijtvast blijft. Door deze ontwikkelingen krijgen tuinmeubelen steeds meer de look en feel van binnenmeubelen en zijn daarnaast super comfortabel!

 

Savons - Suns

 

Keramiek

Keramiek is een nieuw materiaal in de collectie dat zeker niet in dit lijstje mag ontbreken. Deze natuursteen valt op door de zichtbare aders en geeft een unieke maar ook stoere uitstraling. De tafels zijn erg onderhoudsvriendelijk en passen ook goed binnen een industriële look. Gecombineerd met de moderne aluminum frames zijn deze tafels een opvallende verschijning op het terras! 

 

Quatro - 4 Seaosn Outdoor

 

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie? Probeer alle meubelen uit in onze ruime showroom en ontdek de nieuwste trends!