Het inrichten van de veranda of overkapping

Het plaatsen van een veranda of overkapping in de tuin wordt steeds populairder. Met een veranda geniet je ook tijdens de koudere, of juist extra warme dagen, van het buitenleven. Een veranda houdt de warmte langer vast, waardoor je tijdens een heerlijke zomeravond net iets langer buiten kan zitten. Maar hoe maak je optimaal gebruik van deze ruimte? Wij laten je in deze blog zien hoe je deze multifunctionele ruimte leuk inricht!

 

Sfeervol dineren of lekker loungen

Voordat je de veranda gaat inrichten, is het natuurlijk goed om je af te vragen waar je de ruimte voor wilt gebruiken. Wil je graag lekker lang dineren bij bijvoorbeeld een buitenkeuken of barbecue? Dan is een royale diningtafel met comfortabele stoelen ideaal.  

 

Ben je juist op zoek naar een fijne plek om te relaxen en even bij te komen? Ga dan voor een comfortabele loungeset met leuke tafeltjes. Twee losse loungestoelen zijn weer fijn als je graag geniet van een kopje koffie in de ochtendzon of houdt van een goed boek.

 

Diningset veranda Loungeset veranda

 

Maak het af met accessoires

Met accessoires maak je van je veranda of overkapping een echte buitenkamer. Kies voor een royaal kleed, een sfeervolle lamp en wat leuke sierkussens. Maak het geheel af met verschillende planten. Met een tafelhaardje of een gashaard voeg je extra sfeer toe en kan je bovendien ook op wat koudere dagen langer buiten zitten. Tip van ons: kijk bij de inrichting van de veranda ook naar je interieur. Door kleuren en accenten terug laten komen, maak je van buiten en binnen een mooi geheel! 

 

Diningset veranda Loungeset veranda

 

Inspiratie nodig voor de inrichting van je veranda of overkapping? In onze ruime showroom staan twee ruime veranda’s die regelmatig van inrichting veranderen. Wij denken graag met je mee over de ideale inrichting!