De vijf favoriete tuinmeubelen van 2019!

Met veel passie selecteren wij ieder jaar de mooiste meubelen van verschillende merken voor onze collectie. Hierbij letten wij op kwaliteit, comfort en natuurlijk de uitstraling. Ook dit jaar zijn er weer een aantal tuinsets die opvallen door hun bijzondere stijl en vernieuwende design. Wij laten je dan ook graag vijf toppers zien uit de collectie van 2019!

 

1. Memphis - Suns

De Memphis loungeset van Suns is bijzonder door het stijlvolle strakke ontwerp met bijzondere functionaliteiten. De combinatie van aluminium met hout zorgt voor een moderne, maar warme sfeer. De goed gevulde kussens geven extra veel zitcomfort. De Memphis is ontworpen met dubbele rugleuningen, zodat de korte en lange zijde van de loungeset eenvoudig omgewisseld kunnen worden. Door de up&down tafel is de set ook geschikt om gemakkelijk wat te eten of te werken op een laptop.

Memphis_loungeset_matt_white_sfeer_1.jpg

 

2. Belize loungeset - 4 Seasons Outdoor

De Belize loungeset is onderscheidend door het design en de hoogwaardige weerbestendige materialen. Het Rope in de Belize loungeset is met de hand geweven en heeft een prachtig en complex patroon. Door het gebruik van aluminium poten krijgt de set een trendy karakter. De set wordt geleverd met donkere sierkussens die een mooi contrast vormen met de lichtere loungekussens. De Belize loungeset is eenvoudig met verschillende loungetafels te combineren.

belize.jpg

 

3. Bo diningstoel - Taste by 4 Seasons Outdoor

Vlechtwerk heeft als materiaal de afgelopen jaren veel vernieuwing doorgemaakt. Dit is ook terug te zien in de Bo diningstoel. De hippe stoel heeft dik vlechtwerk met het uiterlijk van bananenblad, wat een natuurlijke uitstraling geeft in de tuin. Gecombineerd met het gepoedercoate frame heeft de stoel een strakke en warme uitstraling. De Bo diningstoel kan zonder problemen het hele jaar buiten blijven staan. De Olefin kussens zijn extra dik en bovendien water- en vuilafstotend.

bo 1.jpg

 

4. Mason tafel - Max en Luuk

Teakhouten tafels zijn al jaren favoriet in onze collectie. Teakhout heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is bovendien met veel verschillende dining stoelen te combineren. De Mason tafel van Max en Luuk is extra sfeervol door het gebruik van reclaimed teakhout. Het hout krijgt hierbij een tweede leven en dit geeft de tafel een karakteristieke en unieke uitstraling. Bij de tafel is ook een bijpassende bank beschikbaar.

mason (1).png

 

5. Coast - 4 Seasons Outdoor

In het ontwerp van de Coast loungeset hebben functionaliteit en eenvoud de boventoon gevoerd. De ranke frames van de loungeset zijn stijlvol en extreem stabiel door het gebruik van subtiele RVS buizen. De teakhouten armleggers zijn comfortabel en zorgen ervoor dat de Coast set eenvoudig met verschillende tafels te combineren is. In de minimalistische frames zijn dikke comfortabele kussens gelegd die weerbestendig zijn. Een set van hoge kwaliteit met een bijzonder design!

coast.jpg

 

Verrast door de vijf favorieten tuinmeubelen uit onze collectie? Probeer de sets uit in onze ruime winkel en ervaar het comfort en de kwaliteit!