Borrelen in de zon: de leukste barsets!

Samen genieten van een zomers drankje? Met een hippe barset wordt iedere borrel een feestje! In onze collectie vind je een aantal leuke barsets: in verschillende materialen en kleuren. Combineer de barset met een aantal comfortabele barstoelen en je kan aan deze sets ook heerlijk dineren. Wij laten je graag drie leuke modellen barsets zien!

 

1. Avila Derby - 4 Seasons Outdoor

Met de Avila Derby barset creëer je eenvoudig een lievelingsplek in de tuin. De mooie Avila bar stoelen hebben een bijzonder design door de subtiele kuip van vlechtwerk met een minimalistisch onderstel. Gecombineerd met de sfeervolle Derby tafel is de Avila barset uitnodigend en sfeervol. Tip van ons: de Avila collectie bestaat naast barstoelen ook uit comfortabele dining- en loungestoelen waardoor je de set mooi kunt combineren met andere meubelen van 4 Seasons Outdoor!

 

Avila barset

2. Bruce & Faye - Max & Luuk

Deze leuke driedelige barset is compact en daardoor gemakkelijk in ieder zonnig hoekje in de tuin te plaatsen. De barset valt op door de combinatie van een stoere robuuste tafel en de minimalistische Faye stoelen. De stoeltjes zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en fibre draad. Hierdoor zien ze er niet alleen beeldig uit, maar zijn ze ook nog eens erg comfortabel en goed geschikt om het hele jaar buiten te blijven staan!

 

Bruce & Faye barset Max & Luuk

3. Sophie Yasmani - Hartman

De Sophie Yasmani set is de ideale partner om te genieten van zwoele zomeravonden! De barset is robuust, stijlvol en tijdloos. Hierdoor kan je nog jaren genieten van deze heerlijke set. Kan jij geen genoeg krijgen van de Sophie-collectie? Dan hebben we goed nieuws! De populaire Sophie-collectie is namelijk dit jaar ook uitgebreid met deze hippe barstoel met het kenmerkende kuipstoeltje. De barstoel is lichtgewicht, eenvoudig schoon te maken en daarnaast erg comfortabel. Gecombineerd met de Yasmani bartafel van teakhout krijgt de barset een stoere maar ook warme uitstraling.

 

Hartman Sophie barset

Ben je op zoek naar een hippe barset voor in de tuin of op het balkon? Kom dan langs in onze winkel en probeer onze barsets zelf uit!