Hello spring! - De nieuwe collectie van Mulders Tuinmeubelen

De lente is begonnen! De eerste zonnestralen zorgen ervoor dat we weer met een frisse blik naar onze tuin en terras kijken. Misschien is er wel plaats voor die gezellige eettafel waar je met het hele gezin aan kunt zitten? Of vraag je je af in welke hoek van je nieuwe tuin je geniet van de meeste zon? Ook wij beginnen de lente weer met een frisse start. Zo hebben we een vernieuwende en gevarieerde collectie waarin we een aantal bijzondere nieuwkomers hebben toegevoegd!

 

Hartman: Sophie, de nieuwe klassieker

Al meer dan 50 jaar is Hartman een van de bekendste tuinmeubelmerken met als koploper de beroemde Hartman tuinstoelen van kunststof. Vorig jaar is er een begin gemaakt met een nieuwe klassieker: Sophie. De Sophie tuinstoel heeft een modern en aantrekkelijk design en is voorzien van een ergonomisch gevormde kuip voor veel zitcomfort. De stoel is gemaakt van Hartmans meest geliefde materiaal, want kunststof is weer hip! De collectie van Hartman is dit jaar bovendien flink uitgebreid met verschillende kleur- en materiaalcombinaties, prachtige houten tafels en een sfeervolle balkon collectie!

 

Sophie Hartman tuinstoelen Sophie Hartman tuinset

 

Max&Luuk: ondeugend en onbezorgd

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder tuinmeubel met krachtige lijnen en natuurlijke materialen, kun je bij de collectie van Max&Luuk je hart ophalen. Dit jonge label van kwaliteitsmerk Borek brengt vernieuwing in de collectie van Mulders Tuinmeubelen door zijn vorm, design en zitcomfort. De warme diepe kleuren zoals mosgroen zijn prachtig in combinatie met de robuuste houten tafels. Dankzij hoogwaardige materialen als gegalvaniseerd staal en all-weather rope zijn de tuinmeubelen gemakkelijk te verplaatsen. 

 

Max&Luuk tuinset Max&Luuk tuinstoelen

 

SUNS: samen genieten van de zon

Positief, authentiek en eigenzinnig, deze woorden omschrijven de tuinmeubelen van SUNS perfect. Sinds twee jaar bij ons in de winkel en dit jaar komt daar een mooie toevoeging bij: de Lago-serie. De combinatie van aluminium en hout geven de meubelen een strakke uitstraling met een warme sfeer. De Lago-serie bestaat uit mooie loungebanken en stoelen in fris wit en sfeervol antraciet. De robuuste meubelen zijn royaal en geven erg veel comfort. Zo kan jij maximaal genieten van iedere zonnestraal!

 

Tuinset Suns Suns tuinset

 

Ben jij ook zo enthousiast geworden van onze nieuwe collectie? Doe alvast wat voorjaarsinspiratie op via onze website of breng een bezoekje aan onze winkel. Wij kijken graag met je mee om jouw tuin, balkon of veranda lente-proof te maken!