Genieten van de eerste zonnestralen

We kijken er deze maand allemaal naar uit: de zon! De eerste zonnestralen kunnen je soms overvallen, maar tegelijkertijd zorgen ze ook gelijk voor het onbezorgde buitengevoel. Hoe kun je snel omschakelen zodat je kunt genieten van de lentezon? Wij laten je een aantal flexibele lichte tuinmeubelen zien die je gemakkelijk een plekje geeft in je tuin of op het balkon!

 

Boekje erbij

Een momentje voor jezelf of gezellig samen een kopje koffie drinken? Dat kan in een heerlijke loungestoel. Dit jaar uitgevoerd in lichte materialen zoals rope (weersbestendig touw), kunststof of vernieuwend vlechtwerk met een patroontje. Dat een loungechair niet per se veel ruimte hoeft in te nemen om comfortabel te zijn laat de Scandic living chair van 4 Seasons Outdoor zien. Minimalistisch, maar toch zacht en functioneel door de bijzondere platte rope draden. Loungestoelen zijn mooi te combineren in een set van twee of los met een lekkere footstool erbij zoals de Kreta set van Suns.

A2-1.jpg

 

Color it up!

Een paar losse tuinstoelen of compacte lounge combinaties zijn ideaal om uit te pakken met kleur. Bijvoorbeeld om een accentkleur toe te voegen bij je andere tuinmeubelen of om een uitnodigend hoekje te creëren in je tuin. Trendkleuren van dit jaar zijn warme kleuren zoals groen, okergeel en terracotta rood: tinten die perfect matchen bij stoer hout en antraciet. Een stapelbare tuinstoel zoals de Net chair van Nardi is gemakkelijk op te bergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

A2-2.jpg

 

Mix en match

Met een of meerdere kleine bijzettafeltjes maak je de look compleet. Ideaal om je drankje op te zetten en gemakkelijk om er snel even bij te pakken. Met sidetables in verschillende groottes creëer je een leuke familie of mix en match verschillende materialen bij elkaar. Tip van ons: de bijzettafeltjes zijn ook erg leuk in je interieur!

A2-3.jpg

 

Vind jij de Kreta tuinstoel er ook zo uitnodigend uitzien? Probeer deze en alle andere tuinstoelen uit in onze winkel en laat je verrassen!