Hello Spring! Het voorjaar in met Max & Luuk

Hello Spring! Het voorjaar in met Max & Luuk

Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen wil je het liefst zo snel mogelijk naar buiten. Een ideaal moment om een frisse blik op je tuin en terras te werpen! Inspiratie nodig? In deze blog laten we je de nieuwe collectie van Max en Luuk zien!

Aardse tinten

In de collectie van Max & Luuk zien we dit jaar mooie aardse tinten die een verfrissend en rustig beeld op het terras geven. Rope in naturel tinten en comfortabele lichte kussens zorgen voor een stijlvolle uitstraling bij zowel de lounge als diningmeubelen. Uniek in de collectie is de combinatie van rope met teakhout. Het teakhout heeft een ‘Aged coating’ gekregen en heeft daardoor een mooie vergrijsde look waardoor het een perfecte match is met het lichte rope.


Vernieuwend Dekton

Nieuw in de collectie is de opvallende Patrick tafel. Deze mooie tafel met luxe blad is gemaakt van Dekton, een vernieuwend materiaal dat erg gemakkelijk in onderhoud is. Het donkere blad heeft een chique marmerlook en gecombineerd met de teakhouten poten heeft de tafel een warme uitstraling. Mooi te combineren met de donkere Kane stoel.


Ontwerpen met oog voor detail

De meubelen van Max en Luuk zijn speels, eigentijds en hebben een eigen karakter. Dit is terug te zien in de ontwerpen met mooie details. Bijvoorbeeld bij de RIk stoel waarbij om het teakhouten frame met rondingen grove draden zijn geweven voor een open maar ook stoere look. Bij de Brain serie is het draad in een fijner patroon geweven wat direct een ander look en feel geeft. Dezelfde natuurlijke tinten maar met andere accenten.Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Max & Luuk? Begin de lente met een bezoek aan onze showroom in Oudenbosch