De finishing touch voor je tuinset: KMCT buitenaccessoires

Met een mooi sierkussen, sfeervol buitenkleed of heerlijke poef creëer je direct sfeer op het terras en geniet je buiten net zo comfortabel van je meubelen als binnen. De items van KMCT zijn handgemaakt, maar ook water- en UV-bestendig waardoor ze ideaal zijn voor buiten! In deze blog laten we je graag kennismaken met het nieuwste merk uit onze collectie: KMCT. 

Sfeervolle buitenkussens

De sierkussens van KMCT zijn gemaakt van verschillende luxe materialen. Denk bijvoorbeeld aan stijlvol imitatieleer en -satijn, stoer rib of een hip patroon. Voor iedere stijl en smaak is er een passend kussen! Dankzij de stevige vulling zijn de sierkussens bovendien erg comfortabel. De kussens onderhouden is ook nog eens een fluitje van een cent. Dankzij de bacteriewerende stof blijven de kussens altijd fris en schoon. 

KMCT buitenkussens

Prachtige buitenkleden

Met een fijne buitenkleed ervaar je ook op het terras een zacht en aangenaam gevoel aan je voeten. Zo is een buitenkleed het ideale item om je veranda of tuinkamer helemaal af te stylen. In de collectie van KMCT vind je buitenkleden in meerdere vormen en kleuren. De buitenkleden zijn weersbestendig waardoor een regenbui geen enkel probleem is! Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Buitenkleed KMCT

Comfortabele poefen voor buiten

Een poef is een multifunctioneel item dat een plekje op ieder terras verdient. Zo kan je ze gebruiken als extra zitje, voetenbankje of bijzettafel. De poefen van KMCT zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en matchen perfect bij de sierkussens uit de collectie voor een mooi geheel. De hockers zijn gemakkelijk schoon te maken en staan op pootjes waardoor grondvocht geen kans krijgt.

KMCT poef

Ben je op zoek naar leuke accessoires om je tuinset aan te kleden? Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door de nieuwe collectie van KMCT!