Kleur in de tuin! De trendkleuren van 2019

Kleuren zijn erg bepalend voor de sfeer in de tuin of op het balkon. Natuurlijke tinten zorgen voor rust en ontspanning, terwijl vrolijke, felle kleuren juist zorgen voor een positieve en gezellige sfeer! Ook dit jaar zijn er weer een paar opvallende kleurtrends die wij je graag laten zien in deze blog.

 

Natuurlijke tinten

Een kleurtrend die helemaal opgaat in de groene omgeving van een tuin, is het gebruik van rustige, natuurlijke tinten. Zo zie je dit jaar de kleuren licht beige en zacht taupe veel terugkomen in onze tuinmeubelcollectie. Deze natuurlijke kleuren worden veel gecombineerd met robuuste materialen, zoals hout en wicker. Met deze combinaties creëer je eenvoudig een ontspannen sfeer met een ruimtelijk gevoel!

 

Natuurlijk (1).png

Vrolijk geel

De kleur die we dit jaar zowel binnenshuis als buitenshuis veel terug zien komen is geel! Geel is misschien niet de eerste kleur die in je opkomt als je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen, maar deze kleur doet het juist heel goed in de vorm van kleine tuinmeubelen en accessoires. Ga bijvoorbeeld voor okergele kussens en combineer ze met tuinmeubelen van aluminium in een donkere kleur voor een warme, stoere look. Of ben jij een echte trendsetter en ga je voor een prachtige diningset met gele dining stoelen?!


Geel (1).png

Back to basic: groene accenten

Groene accenten op je terras creëren harmonie en rust in je tuin. De kleur groen sluit bovendien perfect aan bij de populaire botanische interieurtrend waardoor je deze gemakkelijk doortrekt naar buiten. Warme tinten groen, zoals olijfgroen, zijn eenvoudig te combineren met verschillende soorten materialen. Denk aan stoer hout of modern aluminium.

 

Groen (1).png

 

Ben je geïnspireerd geraakt door de kleurtrends van 2019? In onze ruime showroom vind je alle trendkleuren terug in zowel de meubelen als leuke accessoires. Ervaar de verschillende sferen en laat je verrassen door de combinaties!