Ligbedden: het vakantiegevoel in je eigen tuin!

Even een momentje voor jezelf? Op een lekker ligbed kun je helemaal ontspannen en bijkomen in de zon. Maar welke soorten ligbedden zijn er waar je let je op bij de aanschaf van een ligbed? Wij laten het je zien in deze blog.

 

Verschillende materialen

Ligbedden zijn er in verschillende soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de verschillende soorten materialen, zoals aluminium of kunststof gecombineerd met textileen? Het voordeel van deze materialen is dat ze erg licht zijn waardoor je het ligbed gemakkelijk kunt verplaatsen en zo altijd een zonnig (of juist schaduwrijk) plekje in de tuin op kunt zoeken. Door de wielen die aan het ligbed zijn bevestigd, is het meubel eenvoudig op iedere gewenste plek te plaatsen. Een groot voordeel van aluminium en kunststof is dat het erg onderhoudsvriendelijke materialen zijn. Alleen af en toe met de tuinslang schoonspuiten is voldoende. De materialen zijn bovendien geschikt om het gehele jaar buiten te blijven staan.

 

Regina ligbed 4 Seasons Outdoor.jpg Palace ligbed 4 Seasons Outdoor.jpg

Het comfort staat voorop

Het textileen dat verwerkt is in de ligbedden is erg comfortabel waardoor het gebruik van een kussen niet per se nodig is. Lig je toch liever op een kussen of vind je het net wat mooier staan? Dan kun je deze altijd toevoegen. Ben je op zoek naar net dat beetje extra comfort? Dan is een ligbed met een verstelbare rugleuning een echte aanrader. Doordat je de rugleuning in verschillende hoogtes kunt verstellen, heb je zowel zittend als liggend voldoende comfort. Kies je voor een ligbed met armleggers dan heb je extra ondersteuning  bijvoorbeeld tijdens het lezen van een boek. Eén van onze favorieten is het Regina Sunbed van Taste by 4 Seasons. Deze armleggers zijn bovendien in hoogte verstelbaar zodat je altijd een prettige houding kunt aannemen.

 

Nardi ligbed Suns  Nardi ligbed Suns

Combineren met andere tuinmeubelen

De aluminium en kunststof ligbedden uit de collectie van Mulders Tuinmeubelen zijn door de neutrale kleuren eenvoudig te combineren met verschillende meubelen. Zo staan onze ligbedden bijvoorbeeld prachtig bij andere tuinmeubelen van vlechtwerk of een houten loungeset met aluminium details. Om het zomergevoel helemaal af te maken plaats je bij het ligbed een leuke bijzettafel zoals het Smile tafeltje van Beach 7. Ideaal voor een drankje of tijdschrift.

 

Ook zin om heerlijk te zonnen op een comfortabel ligbed? In onze winkel staan de verschillende ligbedden opgesteld om uit te proberen. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste ligbed.