Moderne tuinmeubelen met een retro look

Op zoek naar een tuinmeubel met de sfeer van vroeger, maar met een moderne touch? In onze collectie vind je een aantal leuke en opvallende tuinmeubelen met een knipoog naar de designs van vroeger. Kun jij ontdekken welke stijlen terugkomen in de collectie van 2018? Wij laten je een aantal toppers met retro invloeden zien!

 

1. Premium loungeset - 4 Seasons Outdoor

Een echte eyecatcher voor in de tuin, maar een meubel dat ook zeker binnen niet misstaat: de Premium loungeset van 4 Seasons Outdoor. Deze loungebank heeft een strakke uitstraling door het rond gebuisde frame, maar de grote zit- en rugkussens nodigen je uit om heerlijk te relaxen. En dankzij de jute-achtige afwerking van de kussens creëer je nog meer sfeer in je tuin!

 

rsz_kleurrijke_accessoires_2_1.jpg

2. Flower Power tuinstoel - Beach 7

De naam zegt natuurlijk al genoeg: deze vrolijke kuipstoel met teakhouten onderstel is een opvallende verschijning op je terras. De Flower Power tuinstoel is de perfecte combinatie van modern en stoer. Verkrijgbaar in wit, grijs en okergeel is er altijd een tuinstoel die goed in jouw tuin staat. Door de royale kuip geeft de stoel ook nog eens lekker veel comfort. Kortom, de hippe Flower Power van Beach 7 is net zo vrolijk en opvallend als de hippiecultuur waarnaar hij vernoemd is.

 

flower_power__horizon

3. Faye tuinstoel - Max & Luuk

De Faye tuinstoel van Max & Luuk doet denken aan de gesponnen tuinstoelen van vroeger. Maar het slanke onderstel, in combinatie met het strakke lijnenspel, geven de stoel een aansprekende look die zeker niet misstaat op een modern terras. De neutrale kleur is de tuinstoel bovendien gemakkelijk te combineren met andere materialen zoals teakhout. Door de ronde vorm zit de stoel bovendien erg comfortabel.

 

faye 2.png

4. Sophie - Hartman

De Sophie tuinstoel wordt ook wel de nieuwe klassieker van Hartman genoemd. Hartman staat bekend om de solide kunststof tuinmeubelen van vroeger van de hoogste kwaliteit. Dat kunststof weer erg hip is, laat de Sophie kuipstoel zien. Nog steeds het kunststof van hoge kwaliteit, maar nu in een modern en uitnodigend design. De Sophie stoel is te combineren met bijpassende tafels en leuke parasols.

 

sophie.jpg

 

In onze collectie vind je alle moderne meubelen met retro look terug. Probeer alle meubelen in de winkel en laat je verrassen door het comfort. Wij kijken graag met je mee.