Nieuw: de Tutti-collectie

Ook dit jaar hebben we bij Mulders Tuinmeubelen weer veel nieuwe producten binnen gekregen. Een van onze favorieten is de Tutti-collectie van Suns. Deze collectie past helemaal in het trendbeeld van 2019, waarin verschillende materialen met elkaar worden gecombineerd. Want zeg nou zelf, de combinatie van aluminium en teak is toch helemaal van nu?! De Tutti-collectie collectie is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel!

 

Tutti loungeset

De Tutti loungeset bevat een hoge zitpositie en zit super comfortabel. Zo kan je optimaal genieten in de zon. Dankzij de weerbestendige materialen kan je deze loungeset altijd buiten laten staan. Ook bij slechtere weersomstandigheden. De Tutti loungeset is te verkrijgen in de kleuren wit en antraciet.

 

Tutti cornerset

De Tutti cornerset ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens erg comfortabel. De dikke kussens zorgen namelijk voor een goede zit. De cornerset is een perfecte keuze als je tijdens warme zomeravonden in een stijlvolle en gezellige sfeer wilt ontspannen. Wil je net even iets anders? Ga dan voor accessoires in jouw favoriete kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar leuke kussens?

 

 

Tutti diningset

Wat is er nou gezelliger dan met de hele familie of een groep vrienden aan een tafel eten of borrelen? De Tutti diningset leent zich hier perfect voor. De 5-delige diningset is licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen naar de leukste plekken in de tuin. De set is in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar (180x100 cm en 80x80 cm) in de kleuren wit en antraciet.

 

 

Vario tafels

De Vario tafel is de ideale tafel om te genieten met familie of vrienden van een heerlijk diner.

Door het fijne materiaal (aluminium en teak) is hij makkelijk te onderhouden en heeft de tafel niet veel aandacht nodig. Doordat wij verschillende formaten bieden, vind je altijd een exemplaar dat bij jouw terras past!

 

Vario teak.jpg

 

 

Geïnspireerd geraakt in de Tutti-collectie? Deze en nog vele mooie andere modellen vind je terug in onze ruime winkel. Wij kijken graag met je mee!