Top 5 diningsets onder de 1000 euro

Heerlijk genieten van een kopje koffie in de ochtend of een etentje op een zomeravond? Bij ons vind je comfortabele en kwalitatieve diningsets voor een vriendelijke prijs! Wij laten je vijf toppers zien uit onze collectie onder de 1000 euro!

 

1. Tanger Aruba - Hartman

De Aruba set met de bijbehorende Tanger tafel is een blikvanger in de tuin! De tafel met industriële look valt op door de bijzondere keramische platen. Deze inleggers geven de tafel een stoere look en zijn bovendien erg vriendelijk in onderhoud. Gecombineerd met de Aruba aluminium standenstoel kun je in deze set urenlang comfortabel tafelen!

 

 

 

2. Simi Elos - Suns

De Simi set van Suns is een hippe compacte diningset met een gezellige ronde tafel. De dubbele tafelpoten geven de set een speelse uitstraling. Het mooie hardhouten blad gecombineerd met de Elos rope (weersbestendig touw) stoeltjes brengen veel sfeer in de tuin of op het balkon!

 

 

3. Coral reef diningset - Beach 5

Een van de toppers uit onze collectie is de Coral reef diningset van Beach 5. De trendy kuipstoeltjes zijn samen met de bijzondere Ramatuelle tuintafel een absolute match! De Ramatuelle tafel heeft een cement fibre blad, dat niet alleen sterk en weerbestendig is, maar ook heel gemakkelijk in onderhoud. Gecombineerd met het eucalyptus houten onderstel is de tafel zowel modern als sfeervol.

 

 

4.  Palermo - Taste by 4 Seasons

Sfeervol met een hoge kwaliteit vlechtwerkdraad, dat is de Palermo set van Taste by 4 Seasons. De houten tafel is compact en staat erg mooi in een groene omgeving. De stapelbare Palermo stoelen zitten heerlijk comfortabel en zijn erg uitnodigend voor bijvoorbeeld een gezellig ontbijt in de zon!

 

 

 

5. Tutti Vario - Suns

Wil je graag flexibel zijn in het plaatsen van je diningset? Dan is de Tutti Vario van Suns een goede optie! Deze lichtgewicht set van aluminium gecombineerd met teakhout is eenvoudig te verplaatsen naar ieder zonnig hoekje in de tuin! Het moderne aluminum gecombineerd met het sfeervolle teakhout geeft de set een strakke maar ook sfeervolle uitstraling.

Op zoek naar een kwalitatieve diningset voor een vriendelijke prijs? In onze ruime showroom vind je de modellen uit onze top vijf en nog vele andere comfortabele diningsets terug. Wij adviseren je graag bij de keuze van een diningset!