Ontspannen en sfeervol: de Ibiza stijl op jouw terras!

Het prachtige Ibiza is al jarenlang een geliefde vakantiebestemming. Logisch, want het eiland ademt de sfeer van zorgeloosheid en ontspanning. Maar Ibiza staat ook bekend om de bohemian hippie stijl, die je over heel het eiland terugvindt. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige hippiemarkten en de sfeervolle terrasjes. Wij laten je in deze blog zien hoe je in jouw eigen tuin het fijne Ibiza-gevoel creëert!

 

Frisse, lichte kleuren

Bij het eiland Ibiza denk je direct aan zomer en zon. Helaas hebben we het weer niet zelf in de hand, maar met frisse, witte kleuren kun je toch direct een zomers gevoel creëren. Witte meubelen geven een sereen effect, zeker in combinatie met mooie grote terrastegels. Kies voor modern en luchtig aluminium gecombineerd met royale comfortabele kussens en kom helemaal tot rust!

 

YOI Ookii loungeset aluminium wit YOI Ookii loungechair aluminium wit

 

Natuurlijke materialen

Kenmerkend aan de Ibiza stijl is het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout. Hout vormt een mooi contrast bij lichte tinten is daarnaast erg sfeervol. Denk aan een mooie robuuste eettafel van gerecycled hout of kies voor een stoere bijzettafel. Laat het hout vergrijzen voor de echte vintage Ibiza look! 

 

Mason tuintafel Sumatra bijzettafel

 

De juiste accessoires

Stijl je terras af met leuke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een mooi natural vloerkleed, zoals die van Suns en lekker veel kussens en poefen. Ook rotan past helemaal bij de natuurlijke Ibiza look. Hang bijvoorbeeld grote rotan lampen in een veranda of boven de eettafel.

 

Suns vloerkleed natural Poef Suns

 

Sfeervolle zomeravond

Zwoele zomeravonden maak je nog sfeervoller met leuke verlichting. Waan je in Ibiza door op verschillende plaatsen lantaarntjes te plaatsen. De verlichting van Suns is draadloos en werkt op zonne-energie, waardoor je de hele avond sfeervol licht hebt.

 

Lamp Suns Buitenlamp Suns

 

Op zoek naar meubelen die de sfeer van Ibiza uitstralen? In onze ruime winkel vind je verschillende moderne meubelen die perfect passen binnen deze fijne stijl. Kom langs in onze winkel en probeer de meubelen zelf uit!