De mooiste platform loungesets van Suns

In een mooie loungeset geniet je optimaal van het buitenleven. Bij een fijne loungeset horen mooie materialen en luxe kussens, twee componenten die je zeker terug vindt in de mooie loungesets van Suns. In deze blog laten we je de mooiste platformsets zien uit de collectie van Suns: moderne loungesets met een ingebouwd platform.

 

1. Savona

Deze innovatieve serie van Suns is dit jaar nieuw in de collectie. Deze opvallende lijn is modern maar heeft tegelijkertijd een vriendelijke uitstraling. De Savona loungeset bestaat uit hoge kwaliteit aluminium, mooie teakhouten accenten en heerlijke all weather kussens. De Savona set is modulair en daardoor eenvoudig in de gewenste maat samen te stellen. Combineer met verschillende Savona loungetafeltjes voor een leuk effect. De Savona loungeset is ook verkrijgbaar in een sofa opstelling en als diningset.

 

Savona 1.jpg Savona 2.jpg

 

2. Stockholm

Voor het maximale loungegevoel is de Stockholm set een goede keuze. Door de comfortabele kussens en de combinatie van teak en aluminium is dit een fijne plek om te ontspannen. De set valt op door de elegante aluminium poten die zorgen voor een stijlvolle look. De Stockholm set is daarom een echte eyecatcher op het terras! Door het gebruik van hoogwaardige materialen kan deze loungeset het hele jaar buiten blijven staan.

 

Stockholm 1.jpg Stockholm 2.jpg

 

3. Denver

Bij platform loungesets worden de armleggers vervangen door lage plateaus waar je bijvoorbeeld een drankje op kunt zetten of een boek op kunt leggen. Door het ontbreken van armleggers en de diepe lage zit, hebben platform sets een open en uitnodigende uitstraling. De Denver set sluit hier helemaal bij aan en valt op door de speels geplaatste schuine poten. In combinatie met het aluminium en de royale kussens heeft de set een stoere look maar is daarnaast erg comfortabel! 

 

Denver 1.jpg Denver 2.jpg

 

Benieuwd geworden naar deze mooie platformsets van Suns? Je vindt deze en vele andere loungesets in onze ruime showroom. Kom langs en probeer zelf uit!