Onze 4 favoriete diningsets

Heerlijk lang tafelen, een gezellige borrel in de zon of een spelletje met de familie; met een comfortabele diningset geniet je extra lang van mooie zomerse avonden. Of je nu gaat voor stoer hout, modern HPL (High Pressure Laminate) of stijlvol keramiek; comfort en design zijn erg belangrijk bij de keuze van een diningset. In deze blog laten we een aantal van onze populaire diningsets uit onze collectie zien!

 

1. Bueno Antas - Suns 

De Bueno tafel van Suns is een echte eyecatcher op het terras! Deze prachtige boomstamtafel van Trembesi hout heeft een mooie robuuste uitstraling. Iedere tafel is uniek en dankzij de hoogwaardige materialen kan de set het hele jaar door buiten blijven staan. Wij combineren de Bueno tafel het liefst met de stoere bijpassende bank en de comfortabele Antas stoelen.

Bueno Antas diningset Suns

2. Quatro Samoa - 4 Seasons Outdoor

Een stijlvolle look op het terras creëer je met de Quatro tafel van 4 Seasons Outdoor in combinatie met de Samoa stoel. Deze comfortabele stoel heeft een mooie fijne vlechtwerkdraad van hoge kwaliteit. De Quatro tafel heeft een minimalistisch onderstel met een luxe keramieken top. Het patroon in dit blad is uniek en geeft de tafel karakter. De Quatro is naast de Samoa stoel eenvoudig met vele andere stoelen uit onze collectie te combineren. 

 

Quatro Samoa diningset 4 Seasons Outdoor

 

3. Savona Vasca - Suns

De Savona tafel van Suns is een strakke charmante tafel gemaakt van hoogwaardige materialen. De tafel kan daardoor gewoon het gehele jaar buiten blijven staan. De Savona valt op door het strakke onderstel gecombineerd met het teakhouten blad. Leuk te combineren met de Vasca kuipstoel. Deze aluminium stoel is licht van gewicht en verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.

Savona Vasca diningset Suns

4. Goa HPL Elba - 4 Seasons Outdoor

Ben je op zoek naar een tafel die onderhoudsvriendelijk is en ook een luxe uitstraling heeft? Dan is de Goa HPL van 4 Seasons Outdoor een echte aanrader. Deze tafel heeft een mooie uitstraling en is dankzij het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. Combineer met de Elba diningchair voor een moderne uitstraling. Deze fijne stoel is gemaakt van weerbestendig touw (rope) en sluit daarmee helemaal aan bij de laatste trends.

Goa Elba diningset 4 Seasons Outdoor

Op zoek naar een mooie diningset voor op het terras? Deze en vele andere modellen vind je terug in onze winkel. Probeer zelf de verschillende diningstoelen uit en combineer met een van onze tafels. Wij kijken graag met je mee.