Tuinmeubelen van aluminium

Aluminium is een materiaal dat niet meer weg te denken is uit onze collectie. Het is een veelgebruikt materiaal voor tuinmeubelen omdat het licht van gewicht is, tegen diverse weersinvloeden bestand is en daarnaast erg gemakkelijk is in onderhoud. In deze blog vertellen we je meer over het materiaal aluminium en geven we je wat leuke inspiratie!

 

Aluminium: sterk en weinig onderhoud

Een tuinmeubel van aluminium is altijd een goede keuze. Doordat aluminium tuinmeubelen roestvrij zijn, kan je ze probleemloos buiten laten staan. Hierdoor is aluminium bovendien eenvoudig te onderhouden. Wij raden aan de tuinmeubelen minimaal twee keer per jaar te reinigen met een sopje met groene zeep. Haal een doekje over jouw tuinmeubelen en je kan er weer een heel zomerseizoen van genieten! Doordat het materiaal weinig weegt, beweeg je eenvoudig met de zon of de schaduw mee. Zo heb jij altijd het beste plekje in de tuin!

 

Aluminium loungeset detail Aluminium loungeset Yoi

 

Heerlijk loungen

Houd je van een moderne sfeer? Dan is een aluminum loungeset echt een aanrader. Met deze loungesets creëer je in een handomdraai die strakke lounge sfeer in de tuin of op het balkon. Wij combineren onze aluminium loungesets graag met royale kussens voor een comfortabele zit. Door te combineren met teakhouten accenten of een teakhouten bijzettafel voeg je juist weer wat extra sfeer toe. Ook leuk te combineren met twee loungestoelen van een ander materiaal. 

 

Aluminium loungeset Yoi Midori Aluminium sofaset

 

Comfortabel dineren

Naast aluminium loungesets hebben wij ook diverse diningsets van dit materiaal in onze collectie. Door grote variëteit aan vormen en kleuren vind je altijd wel een dining stoel die perfect op jouw wensen aansluit. De meeste aluminium tuintafels bestaan uit een aluminium frame met een teakhouten blad: een gouden combinatie als je het ons vraagt! Stel gerust jouw ideale diningset samen of kies voor een van onze vaste combinaties.

 

Aluminium diningstoel Aluminium stoel lichtgewicht

 

Benieuwd geworden naar het materiaal aluminium? In onze collectie vind je een groot aantal aluminium tuinsets. Kom langs en probeer de meubelen zelf uit!