Stylingtips voor je tuinmeubel

Je hebt een tuinmeubel gevonden dat helemaal aansluit bij je wensen: comfortabel, een mooi design en de juiste maat voor op het terras of balkon. Natuurlijk wil je ook in je eigen tuin je persoonlijke stijl laten terug komen. In deze blog geven we je een aantal stylingtips waarmee je jouw tuinset helemaal afmaakt! 

 

1. Mix en match met stijlen en materialen

Wil je graag een extra stoel bij je loungeset plaatsen? Ga voor een stoel met een andere vorm of een afwijkende materiaalsoort. Zo creëer je gelijk een leuk, speels effect. Kies bijvoorbeeld voor een tuinstoel van rope bij een aluminium tuinmeubel. Hiermee creëer je gelijk een warmere sfeer. Ook is het leuk om bij een robuuste set een minimalistische stoel te plaatsen of juist andersom; bij een minimalistische set een sfeervol exemplaar. Wil je zowel een loungemeubel als diningset plaatsen op het terras? Ook dan is het leuk om verschillende materialen met elkaar te combineren. Wil je toch een wat rustiger geheel? Kies dan voor verschillende materialen in dezelfde kleur.

 

Loungestoel combineren bij loungeset

 

2. Plaatsen van je meubel

Probeer bij het plaatsen van je tuinmeubel creatief te zijn. Bij een sofaset ben je erg flexibel met het plaatsen. Wissel bijvoorbeeld de banken en de stoelen eens om en je hebt direct een andere look. Met een creatieve opstelling creëer je ook een bijzonder verrassend effect. Kies bijvoorbeeld eens voor twee grote tuinbanken tegen over elkaar met daartussen een loungetafel voor een sfeervolle en luchtige look! 

 

Twee losse loungesets Max & Luuk sofaset

 

3. De juiste accessoires

Met accessoires kan je eenvoudig jouw persoonlijke stijl terug laten komen op het terras. Een mooi buitenkleed brengt direct sfeer, terwijl je met vrolijke sierkussens leuke accenten kunt leggen. Met het lampenprogramma van Suns creëer je eenvoudig verschillende lichtpunten op het terras. De mooie designs zijn een echte aanvulling bij je tuinset. Ook is het leuk om je accessoires te matchen bij je interieur, zodat ook binnen en buiten een mooi geheel vormen. 

 

Accessoires bij tuinmeubel

 

Wil je graag meer styling inspiratie of heb je hulp nodig bij het aankleden van je tuinmeubelen? Kom langs in onze winkel en laat je inspireren. Wij kijken graag met je mee om je tuinset helemaal af te maken!