Top 5 loungestoelen

In een comfortabele loungestoel kan je uren genieten van de zon! Bovendien ben je met een loungestoel flexibel in het indelen van je tuin of balkon; je verplaatst de stoel gemakkelijk naar jouw favoriete plek buiten. In onze collectie hebben wij verschillende loungestoelen die perfect aansluiten bij de laatste trends en bovendien heerlijk zitten! Wij laten je in deze blog vijf toppers zien.

 

1. Umi - Yoi

De Umi loungechair van Yoi valt op door zijn mooie vormgeving. De royale stoel is extra comfortabel door de hoge, iets schuine rugleuning en heerlijk zachte kussens. De stof van de kussens is bovendien vlek- en waterafstotend en het materiaal heeft een hoge kleurechtheid. Het aluminium frame is bekleed met rope wat de stoel een moderne en luxe uitstraling geeft. Verkrijgbaar in antraciet en groen!

 

2. Ramblas - 4 Seasons outdoor

Ben jij ook fan van natuurlijke stoere tinten? Dan zal de Ramblas stoel zeker in de smaak vallen. Deze mooie rope stoel past helemaal bij de laatste trends en komt mooi tot zijn recht in de groene omgeving van de tuin. Door het stevige rope en de all weather kussens kan deze stoel prima tegen een buitje. 

 

3. Lago - Suns

Een topper uit onze collectie: de Lago loungestoel van Suns. Deze royale loungestoel heeft een moderne vormgeving, maar is daarnaast ook erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam door het gepoedercoat aluminium. Door de diepe zitting en hoge rugleuning geeft de stoel je bovendien extra veel comfort! Met de Lago loungechair creëer je eenvoudig het luxe loungegevoel op je terras! 

 

4. Wing - 4 Seasons Outdoor

De Wing loungechair is een waar plaatje op het terras of balkon. Het donkere rope is eenvoudig met verschillende andere materialen te combineren en heeft in combinatie met de heerlijke kussens een luxe uitstraling. Dankzij de hoge rugleuning en dikke kussens is de Wing livingchair een van de meest comfortabele loungestoelen uit onze collectie. Gecombineerd met de bijpassende footstool kom je helemaal tot rust in deze fijne stoel!

 

5. Faros - Suns

Een heerlijke loungestoel waarin je kunt wegdromen tijdens zomerse dagen is de Faros loungechair. Door de extra hoge rugleuning met bijpassend kussen beleef je extra veel zitcomfort in de Faros stoel. De vormgeving sluit bovendien helemaal aan bij de laatste trends. Het weerbestendige rope wordt gecombineerd met een mooi slank frame waardoor de stoel elegant is maar toch robuust en comfortabel aanvoelt. 

 

Benieuwd geworden naar de loungestoelen uit onze collectie? Deze leuke en nog vele andere modellen vind je terug in onze showroom. Door de diverse maatregelen in onze winkel in verband met het coronavirus kun je bij ons veilig en comfortabel winkelen. Wij kijken graag met je mee!