Tuinmeubelen van Rope

Rope is een materiaal dat niet weg te denken is uit onze nieuwe collectie! Dit weerbestendige touw is op vele manieren te combineren, bijvoorbeeld stoer met natuurlijke tinten of gecombineerd met chique zwart. Rope is ook nog eens erg comfortabel, zowel met als zonder kussen! In deze blog laten we je graag wat meer zien van dit veelzijdige materiaal!

 

Weerbestendig en gemakkelijk in onderhoud

Rope is gemaakt van hoogwaardige kunststof zoals polyester of acrylaat. Dit zorgt ervoor dat de meubelen probleemloos in bijvoorbeeld een bui kunnen blijven staan en ook beschermd zijn tegen uv-straling. Meubelen van rope hebben dan ook weinig onderhoud nodig. Ondanks de sterkte van het materiaal voelt het rope erg zacht aan en heeft daardoor een natuurlijke uitstraling. 

 

Stijlvolle loungemeubelen

Een loungeset met rope heeft een chique maar ook speelse uitstraling. Rope wordt vaak gecombineerd met bijvoorbeeld hout, zoals bij de Altea van 4 Seasons Outdoor. Dit zorgt voor een verrassende maar ook erg sfeervolle look. Ook zie je loungesets waarbij de gehele leuningen van Rope zijn zoals de Santander van 4 Seasons Outdoor. Gecombineerd met de lekkere dikke kussens zorgt rope voor erg veel comfort!

 

Altea setfoto 4SO Corporate Santander_modular lounge_05

 

Eindeloos combineren

Met een diningstoel van rope kun je alle kanten op! Ga voor een natuurlijke stoere look met een robuuste houten tafel of ga voor een elegante mix met keramiek of aluminium. Je ziet het rope op verschillende manieren verwerkt, bijvoorbeeld gevlochten in een patroon of juist in een strakke banen. Rope zit erg comfortabel, ook al zou je dat misschien op het eerste gezicht niet verwachten. Maar voor extra comfort en een extra finish touch worden de meeste stoelen met een leuk zitkussen gecombineerd! 

 

4SO Ramblas Dining 17 2020 M&L Fibre Stef lounge chair - Aluminium Kick side table Mila

 

Ben je ook benieuwd geworden naar dit veelzijdige materiaal? Kom langs in onze winkel en voel en probeer zelf de verschillende meubelen met rope uit!