Nieuwe collectie Max & Luuk

Met de nieuwe collectie van Max & Luuk geniet je optimaal van de eerste zonnestralen in de lente! Met de stoere tafels en verfijnde stoelen creëer je eenvoudig een unieke en frisse uitstraling. In de nieuwe collectie van Max & Luuk zijn de nieuwste trends vertaald naar mooie meubelen van hoge kwaliteit. In deze blog laten we je graag wat meer zien uit de nieuwe collectie van dit eigentijdse merk!

 

Reclaimed teak

De tafels en banken uit de collectie van Max & Luuk zijn gemaakt van reclaimed teak. Door het hout een tweede leven te geven, is geen enkel meubel hetzelfde. De combinatie van het stoere hout met hier en daar wat oneffenheden en de moderne designs, zorgt voor een unieke en karakteristieke uitstraling. Bij Mulders Tuinmeubelen adviseren wij het hout te laten vergrijzen voor een echt mooie natuurlijke look! Een absolute eyecatcher uit de collectie is de Duke tuinbank. Plaats hem los in de tuin en je hebt een echte blikvanger of maak een statement door er twee banken tegenover elkaar te plaatsen!

 

Duke loungeset

 

Verfijnd en sprankelend

De collectie van Max & Luuk kenmerkt zich door de combinatie van het stoere reclaimed teakhout met verfijnde stoelen. Dit zorgt voor een verrassend en speels effect op het terras. De stoelen zijn bovendien comfortabel en weerbestendig. Een van onze favoriete uit de nieuwe collectie is de Stef stoel, waarbij het natuurlijke rope prachtig combineert met het stoere hout. De Stef is ook verkrijgbaar in een comfortabele loungestoel!

 

Max & Luuk Faye stoelen Max & Luuk Stef eettafel met stoelen

 

Benieuwd geworden naar onze collectie? Bekijk de collectie van Max & Luuk online of in onze showroom.