Vakantie in eigen tuin!

De zomervakantie komt eraan, maar deze zal er dit jaar misschien anders uitzien dan je gewend bent. Gelukkig hoef je voor het ultieme vakantiegevoel niet per se ver te reizen. Ook thuis kun je namelijk een fijne ontspannen plek creëren waar je samen geniet van een heerlijke zomer. In deze blog vind je een aantal leuke meubelen voor de perfecte staycation, een vakantie in eigen tuin! 

 

Eten in de buitenlucht

Waan je helemaal in mediterraanse sferen met een heerlijk ontbijt of diner in de zon. Een ronde tafel is daarbij extra gezellig, want zo kun je gemakkelijk met alle tafelgenoten praten. Ga bijvoorbeeld voor de Basso eettafel van 4 Seasons Outdoor: een mooie teakhouten tafel met aluminium onderstel. Combineer deze met de Wing dining chair voor extra comfort dankzij de hoge rugleuning en comfortabele armleggers. Zo kun je urenlang blijven tafelen! De Basso eettafel is ook verkrijgbaar in een rechthoekig model.

 

 Basso teakhouten dining tableWing diningchair Basso dining table

 

Ontspannen genieten met elkaar

Lekker loungen of een gezellige borrel? Met een heerlijke loungeset geniet je ontspannen van de zon. De Yuwaa loungeset van Yoi is een mooie platform set met houten elementen. De set heeft een moderne uitstraling met een vleugje oriëntaalse stijl. Door de hoge rugleuningen geeft de set veel comfort en dankzij de vlek- en waterafstotende zachte kussens is de set ook nog eens onderhoudsvriendelijk. De set is verkrijgbaar in wit en antraciet.

 

Yoi Yuwaa cornerset Yoi Yuwaa cornerset wit

 

Samen luieren

Bij het ultieme vakantiegevoel hoort natuurlijk een comfortabel ligbed. Lekker wegdromen in de zon of genieten van een goed boek. Het Umi daybed is extra leuk, omdat je zo echt samen geniet van een zomerse dag! De mooie ronde vorm is bovendien een ware eyecatcher in de tuin en het rope sluit helemaal aan bij de laatste trends. Het daybed heeft fijne dikke kussens die extra veel steun geven.

 

Yoi Umi Daybed

 

Zwoele zomeravonden

Geniet nog langer van zwoele zomeravonden met sfeervolle tuinverlichting. De Kate lamp is een van de toppers van dit seizoen en is een plaatje op het terras of balkon! De Kate lamp is is er in verschillende maten en ook erg gaaf te combineren met de standaard waardoor je de lamp ook boven je tuinmeubel kunt laten hangen!

 

Buitenverlichting Kate Suns

 

Wil je deze zomer ook optimaal genieten in eigen tuin? Kom langs in onze winkel en probeer de meubelen uit onze collectie zelf uit! Wij kijken graag met je mee.