Vijf loungestoelen om in weg te dromen

Ben je op zoek naar een meubel waarin je heerlijk kunt relaxen maar dat tegelijkertijd compact en flexibel is? Denk dan eens aan een loungestoel. Met één of twee loungestoelen benut je ook dat ene hoekje in je tuin of dat zonnige plekje op je balkon optimaal. Bovendien is een loungestoel ook erg leuk te combineren bij een loungeset. Wij laten je vijf loungestoelen zien waarin je comfortabel kunt wegdromen.

 

1. Net relax chair - Nardi

Deze moderne kunststof loungestoelen van het hippe Italiaanse merk Nardi zijn door hun lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen en zitten, ondanks hun strakke design, heerlijk. Combineer verschillende leuke kleurtjes bij elkaar voor een vrolijk effect.

 

Net Relax Chair Nardi

2. Elos loungechair - Suns

De Elos loungestoel past helemaal in de rope trend van dit jaar. Deze stoel is gemaakt van robuust touwwerk en staat prachtig in een stoere, natuurlijke tuin. En zodra je plaatsneemt in deze comfortabele stoel, wil je nooit meer opstaan.

 

Elos Suns loungechair

3. Scandic loungechair - 4 Seasons Outdoor

Deze bijzondere loungechair van 4 Seasons Outdoor is minimalistisch vormgegeven, maar heeft toch een sierlijke uitstraling. De stoel heeft bovendien een zachte en comfortabele uitstraling door de plat geweven ropedraden en de donkere Olefin kussens. De Scandic loungechair is gemakkelijk met andere tuinmeubelen te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een mix met de Elements loungeset van Apple Bee.

 

Scandic 4 Seasons Outdoor loungestoel

4. Milou loungechair - Apple Bee

De Milou loungestoel bestaat uit bijzonder vlechtwerk met de look van wilgenteen gecombineerd met een zwart gepoedercoat frame. Door de gebogen lijnen en de verrassende materialen oogt de Milou stoel chique en modern. Het frame van de stoel is bewust zichtbaar in het ontwerp verwerkt. Hierdoor is de stoel een opvallende verschijning. En door het compacte formaat, is de Milou loungechair ideaal te plaatsen op een balkon of kleiner terras.

 

Milou loungechair Apple Bee

5. Luxor loungechair - 4 Seasons Outdoor

In de Luxor loungechair kun je urenlang blijven zitten. Door de hoge rugleuning geeft de stoel veel steun en de royale kussens zorgen voor erg veel comfort. Het design van de stoel is tijdloos door het gebruik van de minimalistische 2mm dikke vlechtwerkdraad. De zachte kleur in combinatie met de donkere kussens zorgen voor een rustige combinatie die mooi in balans is.

 

Luxor loungechair 4 Seasons Outdoor

 

In onze ruime showroom staan de verschillende loungestoelen opgesteld. Laat je verrassen door het comfort en probeer zelf de leukste combinaties uit! Wij kijken graag met je mee voor de ideale loungestoel.