Winkelen bij Mulders Tuinmeubelen tijdens corona

Door de huidige situatie rondom het coronavirus is winkelen anders geworden dan we gewend zijn. Vooralsnog mogen wij geopend blijven en adviseren wij je graag bij het vinden van het juiste tuinmeubel. Nu we de meeste tijd thuis doorbrengen en het lenteweer eraan komt, is het juist fijn om ook van de tuin een comfortabele plek te maken. Daarom bieden we bij Mulders Tuinmeubelen verschillende mogelijkheden aan om toch veilig bij ons te winkelen. In deze blog vertellen wij je graag over de mogelijkheden. 

 

Bezoek aan de showroom

Mulders Tuinmeubelen is op dit moment geopend volgens de reguliere openingstijden. Wij hanteren bij het bezoek aan onze winkel strikt de maatregelen die het RIVM adviseert. Meer hierover lees je hier. In onze ruime showroom is het mogelijk om minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers te houden. Wij zorgen er daarnaast voor dat er niet teveel klanten tegelijk in onze showroom aanwezig zijn. 

 

Personal shopping

Vind je het prettiger om op afspraak langs te komen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bel ons op 0165-312676 om een afspraak te maken. Wij geven je graag persoonlijk advies en nemen de tijd om samen de collectie te bekijken. Wij willen je hierbij vragen om met niet meer dan twee personen langs te komen. 

 

Mulders Tuinmeubelen

 

Online advies

Is het niet mogelijk om onze winkel te bezoeken? Onze gehele collectie is ook online te bekijken. Heb je hierover vragen, wil je graag een advies of een prijsopgave aanvragen? Bel of mail ons dan, wij kijken graag met je mee. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden voor levering en bezorging!

 

Door ons strikt te houden aan de maatregelen van het RIVM hopen we dat we het coronavirus snel kunnen indammen. Met de bovenstaande mogelijkheden proberen we jou zoveel mogelijk de service te verlenen die je gewend bent bij Mulders Tuinmeubelen. Zo kan iedereen genieten van het heerlijke weer met een mooi tuinmeubel op jouw terras of balkon.