Creëer je eigen stijl met de nieuwe collectie van Suns!

Genieten van het buitenleven draait om plezier en veelzijdigheid. Dit zijn dan ook de uitgangspunten van de nieuwe collectie van Suns waarbij maximalisme de boventoon voert. Door de mooie kleuren, veelzijdige patronen en een leuke mix van accessoires creëer je in een handomdraai jouw eigen unieke stijl op terras in combinatie met comfort en luxe. In deze blog laten we een aantal mooie items uit de nieuwe collectie aan je zien!

1. Sorrento loungeset

In de Sorrento loungeset vind je een interessante mix van eenvoud en elegantie. De prachtige royale kussens bieden veel comfort en de set valt op door het mooie touwwerk. Hierdoor is de Sorrento ook vanaf de zijkant een plaatje om te zien! De Sorrento kan gewoon buiten blijven staan doordat de set is voorzien van Fast Dry Foam kussens met Sunproof bekleding. Dit zorgt ervoor dat de kussens waterafstotend, schimmelwerend en weersbestendig zijn en snel drogen na een regenbui! 

Sorrento loungeset

2. Nappa diningstoel

De Nappa diningstoel is een ware eyecatcher op het terras. Deze diningstoel is erg comfortabel waardoor hij zich perfect leent voor een uitgebreid diner in de buitenlucht. De Nappa diningstoel is verkrijgbaar in verschillende mooie weavings waaronder deze bijzondere macrame weaving. Combineer met een mooie houten tafel en je hebt een sfeervolle bijzondere set! 

Nappa diningstoel

3. Vasto boomstamtafel

De Vasto tafel is een levendige tafel met veel karakter. Het boomstamblad wordt gecombineerd op een strak aluminium frame voor een krachtige look. Iedere tafel is uniek en verandert door de jaren heen. Het houten blad zal namelijk door de invloeden van het weer veranderen in een prachtige warm grijze kleur. De materialen zijn oerdegelijk waardoor je jarenlang plezier kan hebben van deze bijzondere tafel.

Vasto boomstamtafel

4. Avero diningstoel

De Avero diningstoel heeft een extra brede zit met comfortabele kussens. Door de klassieke vorm in combinatie met sfeervol touwwerk is deze stoel een stijlvolle verschijning in de tuin. De Avero diningstoel is eenvoudig te combineren aan verschillende tafels en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Avero diningstoel

Benieuwd geworden naar de nieuwe items van Suns? Bekijk en probeer de collectie in onze ruime showroom. In de nieuwe collectie van Suns vind je alles voor een comfortabele outdoor lifestyle; van mooie loungesets tot sfeervolle vazen en lampen.