De mooiste teakhouten tafels

Met een teakhouten tafel breng je direct sfeer en karakter op je terras! Het duurzame materiaal krijgt een robuuste en stoere uitstraling, doordat het hout door de verschillende weersomstandigheden gaat werken en vergrijzen. Een houten tafel is eenvoudig te combineren met verschillende diningstoelen en daarom een geliefd item uit onze collectie. In deze blog laten we je een aantal mooie modellen zien!

1. Bel Air - 4 Seasons Outdoor

Deze luxe houten tafel van 4 Seasons Outdoor heeft een moderne uitstraling en valt op door het mooie onderstel en het afgeronde tafelblad. De Bel Air tafel heeft een afmeting van 240 cm en is daardoor goed te combineren met zes diningstoelen. Tip: deze tafel is ook erg mooi om binnenshuis te plaatsen!

Bel Air

2. Alto - 4 Seasons Outdoor

De Alto tafel is een moderne rechte tafel met een stoer, donker aluminium frame. Door de veelzijdige materialen is de Alto tafel gemakkelijk met verschillende diningstoelen te combineren, zoals de Babilonia. De rechte latten zorgen voor een mooi contrast met het rope patroon van deze dininstoel. De Alto tafel is zowel in 180 cm als 240 cm verkrijgbaar.

Alto tafel

3. Vasto - SUNS

Deze prachtige boomstamtafel is een eyecatcher op het terras. De Vasto tafel heeft een levendige uitstraling en ieder blad is uniek! Leuk om te combineren met de bijpassende Vasto tuinbank. Door het sterke aluminium frame en het duurzame teakhout kan deze tafel moeiteloos het gehele jaar door buiten blijven staan.

Vasto

4. Kaihou - Yoi

Kaihou betekent ‘open’ in het Japans en dit is zeker terug te zien bij de Kaihou tafel. De structuur van het onderstel is luchtig en geeft daardoor rust en ruimte op het terras. De Kaihou tafel is verkrijgbaar met een rond, ovaal of rechthoekig blad. Wij zijn fan van deze ovale tafel die een hippe en sfeervolle uitstraling heeft.

Kaihou

5. Haru - Yoi

De Haru tafel valt op door de stoere houten V-poot. Deze volledig teakhouten tafel is erg robuust en heeft een luxe uitstraling. De ideale tafel voor gezellige etentjes in de buitenlucht!  Ook de Haru is gemakkelijk te combineren met verschillende diningstoelen zoals rope, aluminium of wicker. Hier wordt de tafel gecombineerd met de comfortabele Umi stoel.

Haru

Benieuwd geworden naar deze mooie houten tafels? Bekijk en probeer ze in onze ruime winkel. Wil je graag weten hoe je een houten tafel het beste kan onderhouden? Je leest in het in deze blog.