De nieuwe collectie van Yoi!

Yoi is het jongste label in de collectie van Mulders Tuinmeubelen en staat voor goed vertoeven! De tuinmeubelen van Yoi zijn gemaakt met comfort als uitgangspunt en hebben, door het vleugje Oosterse mystiek, een moderne internationale uitstraling. Door de combinatie van mooie materialen zoals aluminium, teak en rope brengt Yoi direct het zen-gevoel naar je terras. In deze blog laten we je de nieuwste collectie van dit bijzondere label zien!

1. Teebura

De Teebura tafel van Yoi is een prachtige tafel met HPL blad. HPL is een duurzaam materiaal, gemaakt van meerdere lagen laminaat dat onder hoge druk wordt samengeperst. Daardoor heeft de tafel niet alleen een mooie natuursteen-look, maar is de tafel ook krasbestendig, kleurvast én makkelijk in onderhoud. Gecombineerd met het zwarte aluminium frame is deze tafel een moderne eyecatcher in iedere tuin. Je combineert de tafel makkelijk met veel verschillende stoelen uit de Yoi collectie! 

Teebura Yoi

2. Taiyo

De Taiyo serie is een prachtige loungeserie uit de nieuwe collectie van Yoi. De Taiyo lijn heeft een uitmuntend zitcomfort door de extra hoge rugleuningen. De kussens voelen heerlijk zacht aan en zijn bovendien water- en vuilafstotend dankzij het Spun Acrylic materiaal. De set valt op door de ronde zwarte spijlen en in combinatie met de lichte kussens zorgt dit voor een chique effect.

Taiyo Yoi

3. Funsui

De Funsui loungeset is een heerlijke hoekset met leuke teakhouten accenten en zwarte elementen. Ook bij deze hoekset zie je de lichte kussens terugkomen. In combinatie met de zwarte elementen en het teakhout zorgt dit voor een sfeervol geheel. Met de hogere schuine rugleuning zorgt de Funsui voor extra comfort. Combineer deze set met de Tsubasa loungechair voor een leuk geheel.

Funsui You

4. Wasabi

Deze leuke Wasabi diningstoel is een waar plaatje op het terras! De moderne stoel met zwart aluminium en rope is erg comfortabel en heeft een luchtige uitstraling. De houten armleggers zijn een leuk accent en geven extra steun. Deze diningstoel dankt zijn spicy naam aan de scherpe lijnen, maar zit ondanks dat toch heel comfortabel! De Wasabi is met veel tafels mooi te combineren, zoals de teakhouten Kaihou tafel

Wasabi Yoi

5. Youkou

De Youkou stoel is een van onze favorieten uit de collectie. Deze leuke stoel is zowel verkrijgbaar in dining en lounge variant en staat bekend om zijn mooie ronde vormen. Door de hoogwaardige Sunbrella bekleding is deze stoel weerbestendig en kan hij het hele jaar buiten blijven staan. De Youkou is verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, groen en beige.

Youkou Yoi

Ook benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van Yoi? Bekijk en probeer de meubelen in onze vernieuwde showroom. Wij kijken graag met je mee!