De 5 mooiste diningstoelen van 4 Seasons Outdoor

Een fijne diningstoel heeft een mooi uiterlijk, is gemakkelijk te verplaatsen en moet natuurlijk erg comfortabel zijn. Deze elementen vind je zeker terug in de mooie collectie diningstoelen van 4 Seasons Outdoor. Deze kwalitatief hoogwaardige stoelen worden met de hand gemaakt en zijn gemakkelijk aan bijna iedere tafel te combineren. In deze blog laten we je een aantal mooie stoelen zien!

1. Barista

Deze leuke stapelbare stoel is gemaakt van modern rope en heeft een leuk patroontje. De stoel is verkrijgbaar in antraciet, blauw en groen en is door het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. De Barista is met veel tafels mooi te combineren en gemakkelijk in onderhoud. Een ideale stoel voor een lekker kopje koffie in de zon!

Barista diningchair 4 Seasons Outdoor

2. Vitali

De Vitali diningstoel valt op door de brede rope draad die over de gehele stoel gespannen is. De Vitali heeft een modern aluminium onderstel en een kuip die erg comfortabel zit dankzij het bijpassende zit- en rugkussen. De Vitali is verkrijgbaar in het antraciet maar ook in een hippe groene kleur.

Vitali diningchair 4 Seasons Outdoor

3. Valencia

Bij designliefhebbers zal de Valencia stoel zeker in de smaak vallen. Deze stoel met vloeiende lijnen en zachte rondingen is erg comfortabel en mooi te combineren met veel verschillende tafels. De nieuwe platinum kleur van 4 Seasons Outdoor heeft een subtiele glans over zich heen, wat het geheel een stijlvolle uitstraling geeft.

Valencia diningchair 4 Seasons Outdoor

4. Athena

Deze leuke rope stoel heeft een modern onderstel en een mooi gevlochten patroon. De Athena stoel is comfortabel en licht van gewicht en mooi te combineren aan bijvoorbeeld de populaire Basso eettafel. Door het all-weather zitkussen en het weerbestendige touw is deze stoel bestand tegen iedere regenbui.

Althena diningset 4 Seasons Outdoor

5. Swing 

Deze hippe stapelbare stoel valt op door het leuke naturel vlechtwerk. Een stijl die perfect past bij de natuurlijke trend! In combinatie met het donkere aluminium oogt de stoel luchtig en sfeervol. De bijpassende gevlochten armleggers maken de stoel extra comfortabel. De Swing stoel is verkrijgbaar in de kleuren natural en antraciet.

Swing diningchair 4 Seasons Outdoor

Nieuwsgierig geworden naar de comfortabele diningstoelen van 4 Seasons Outdoor? Kom langs in onze winkel en probeer alle diningstoelen zelf uit. Shop je liever online? Bestel dan gemakkelijk online via onze nieuwe webshop!