Tuinmeubeltrends van 2021!

De lente komt eraan en dat betekent dat we weer gaan genieten van het buitenleven! Ben je van plan om je tuin of terras een nieuwe look te geven? Dan is nu het ideale moment om je alvast te oriënteren. In deze blog inspireren we je graag met de nieuwste tuinmeubeltrends van dit seizoen en laten wij zien welke items hier perfect bij passen!

1. Natuurlijke tinten

Vorig jaar zagen we al wat meer natureltinten, maar dit jaar zijn ze echt niet meer te missen in onze collectie. Natuurlijke tinten stralen rust en ontspanning uit en zijn perfect te combineren met het groen in de tuin. Zo creëer je eenvoudig een prachtig geheel. Ga bijvoorbeeld voor tuinmeubelen met hout of rope en combineer ze met zandkleurige kussens.

Naturel Tuinmeubelen
Naturel Tuinmeubelen
Naturel Tuinmeubelen

2. Prachtige houten tafels

Hout is altijd al een zeer geliefd materiaal binnen onze collectie geweest. Ook dit jaar hebben we weer een aantal prachtige, houten tafels die opvallen door de kleur en/of vorm. Robuuste tafels waar je zeker een statement mee maakt op het terras. Met een houten tafel creëer je eenvoudig een eigen look en bovendien zijn ze makkelijk te combineren met vele soorten diningstoelen! 

Houten TuintafelHouten Tuintafel

3. Ontspannend groen

Groen is en blijft een prachtige kleur op het terras! De kleur groen straalt rust uit en is een mooie aanvulling op de natuurlijke omgeving van een tuin. Dit jaar zie je de kleur groen dan ook veel terugkomen in onder andere loungesets en diningstoelen. Liever iets minder opvallend? Voeg dan subtiel wat groen toe met een aantal leuke sierkussens.

Groene Tuinmeubelen

4. Zwart aluminium 

We kennen allemaal de aluminium tuinmeubelen in wit en antraciet. Maar dit jaar wordt daar ook zwart aan toegevoegd. Zwart aluminium zorgt voor veel contrast en springt er echt uit in de tuin! Gecombineerd met (lichte) zandkleurige of grijze kussens creëer je een mooi, stijlvol geheel. Zwart aluminium vind je zowel in onze lounge- en diningcollectie. Ook hebben we diverse moderne ligbedden in zwart aluminium.

Zwarte TuinmeubelenZwarte TuinmeubelenZwarte Tuinmeubelen

5. Buiten en binnen worden één

De grens tussen interieur en buitenleven vervaagt steeds meer en de tuin is steeds vaker een verlenging van het interieur. Met mooie accessoires zoals een fijn buitenkleed, leuke sierkussens en sfeervolle lampen laat je jouw woonstijl heel eenvoudig ook buiten terugkomen! Dankzij de vele innovaties op het gebied van materiaalsoorten zijn deze items heel geschikt voor buiten en creëer je ook op je terras een knusse fijne sfeer!

Sfeervolle TuinmeubelenSfeervolle Tuinmeubelen

Ben je geïnspireerd geraakt door de tuinmeubeltrends van 2021? Alle trends en stijlen zijn te bekijken in onze vernieuwde showroom. Maak vrijblijvend een afspraak en probeer de meubelen zelf!