De fijnste meubelen voor de eerste zonnestralen!

Na een lange winter laat de zon zich eindelijk weer zien! Ook al is het in de ochtend nog wat fris, 's middags is het al heerlijk vertoeven in een zonnig hoekje in de tuin. In deze blog laten we je een aantal meubelen zien die flexibel en licht zijn, zodat je gemakkelijk kunt genieten van de eerste zonnestralen. 

Primavera loungestoel

Deze heerlijke nieuwe loungestoel van 4 Seasons Outdoor heeft een hoge rugleuning en geeft daardoor extra veel steun. Doordat de stoel een draaibare kruispoot heeft kun je altijd heerlijk van de zon genieten. De stoel is gemaakt van rope met all weather kussens waardoor een plotselinge regenbui geen probleem is. Ook verkrijgbaar met een extra footstool voor nog meer comfort! 

Primavera loungechair

Suns tuinbank - Vieste

Een tuinbank is zowel leuk om in een set te combineren met een tuintafel als los te gebruiken, bijvoorbeeld tegen de gevel van je woning. Daardoor een ideaal item om lekker even van de tuin te genieten. Deze Vieste tuinbank van Suns is gemaakt van hoogwaardig teakhout met een sterk aluminium onderstel. Mis je steun in de rug? Dan is het Viesta zitje ideaal. Deze handige zitjes in verschillende leuke kleuren zijn speciaal voor deze tuinbanken ontworpen en zijn gemakkelijk te verplaatsen.

Vieste tuinbank

Sierra barset

Een barset is gezellig en compact en daardoor ideaal om gemakkelijk in de tuin of op het balkon te plaatsen. Deze leuke Sierra barset van 4 Seasons Outdoor heeft een sfeervolle ronde tafel met teakhout en leuke hippe rope stoeltjes die heerlijk comfortabel zitten. Ideaal om lekker even een tijdschrift te lezen of gezellig te proosten!

Sierra barset

Cosi Pillow

Is het toch nog wat fris op het terras? Dan is de Cosi Pillow een uitkomst! Dit innovatieve nieuwe kussen uit onze collectie geeft door het ingebouwde infrarood element warmte af waardoor jouw plekje nog behaaglijker wordt! Het warmtekussen is zowel binnen als buiten te gebruiken en is oplaadbaar.

Cosi Pillow

Heb jij ook zo’n zin om weer lekker naar buiten te gaan? Kom langs in onze showroom voor deze leuke nieuwe producten en geniet van de eerste zonnestralen!