Samen genieten in de tuin: tuinsets voor de hele familie!

Sinds vorige week is er geen maximum meer aan het aantal bezoekers dat we thuis mogen ontvangen. Dit betekent dat we weer met de hele familie en vrienden kunnen genieten van mooie zomerdagen of een heerlijke barbeque. In deze blog laten we je aantal royale tuinsets zien met genoeg plaats voor iedereen!

Rialto dining tafel - Suns

De Rialto dining tafel van Suns is een mooie, moderne tuintafel gemaakt van teakhout met aluminium. Deze tafel heeft een innovatief snufje; de tafel is als een harmonica uit te schuiven, waardoor je eenvoudig extra zitplekken creëert. De Rialto dining tafel combineert mooi met veel verschillende diningstoelen en is ook verkrijgbaar met aluminium latten.

Rialto tuinset

Sorrento loungeset - Suns

Deze elegante loungeset van Suns valt op door de heerlijke dikke kussens en het mooie touwwerk. De Sorrento heeft een hoog zitcomfort en door het ‘fast dry foam’ zijn de kussens snel droog na een regenbui en bovendien waterafstotend, schimmelwerend en weerbestendig. De Sorrento loungeset wordt gecombineerd met twee leuke bijzettafels in verschillende hoogtes.

Sorrento loungeset

Arcade loungeset - 4 Seasons Outdoor

Met de Arcade loungeset van 4 Seasons Outdoor ervaar je het ultieme lounge gevoel! De set is zodanig ontworpen dat het lijkt alsof hij zweeft. Door de platform onderdelen en de zeer lage tafels vallen de teakonderdelen extra goed op. Dankzij de dikke kussens en solide achterkant maak je met de Arcade loungeset een echt statement op het terras. En niet onbelangrijk: de set is erg comfortabel.

Arcade loungeset

Kaihou diningtafel - Yoi

Deze lange eettafel (350 cm!) biedt ruimte voor de hele familie! De Kaihou diningtafel heeft een mooie teakhouten blad met een luchtig aluminium frame. De Kaihou eettafel combineert door het materiaal gemakkelijk met veel verschillende diningstoelen en is ook erg leuk in combinatie met de bijpassende Kaihou bankjes. Door de bankjes en stoelen met elkaar te mixen creëer je een sfeervolle speelse stijl.

Kaihoe diningset

Op zoek naar een tuinset met lekker veel ruimte? Bekijk deze mooie lounge- en diningsets in onze winkel en ervaar het comfort. Wij helpen je graag bij de keuze van het ideale tuinmeubel!