De trendkleuren van 2022

Rustig of juist uitgesproken; met mooie tinten op het terras laat je jouw tuin nog meer spreken. Mooie meubelen die helemaal opgaan in de omgeving of juist een felle kleur om een accent te leggen; in onze collectie vind je verschillende mooie meubelen en kleuren die perfect passen op jouw terras. In deze blog laten we je een aantal trendkleuren van dit jaar zien!

Stijlvol en modern zwart

De collectie van Yoi bestaat uit heerlijke loungesets en mooie diningstoelen met als basis kleur zwart. Zwart in de tuin geeft een mooi contrast en is daarnaast met veel kleuren mooi te combineren zoals een lichte beige tint of groen. Het zwarte aluminium past goed in een moderne stijl en is ook een mooie match met houten elementen.

Loungeset tuin antraciet

Warm terracotta

Een kleur die dit jaar zeker niet mag ontbreken in de collectie is de mooie warme oranje terracotta kleur van Max & Luuk. Deze kleur is perfect om een accent in de tuin te leggen, bijvoorbeeld met een leuke stoel of mooie lamp. Met deze kleur breng je direct de zomer in je tuin, want het doet zeker denken aan mooie warme oorden!

Terracotta tuinmeubelen Terracotta tuinlampen

Harmonieus groen

Groen straalt harmonie en rust uit en is daarom een perfecte kleur om te ontspannen. Groen zien we terugkomen bij zowel verschillende loungesets als mooie diningstoelen met subtiele accenten. Groen is de perfecte tint om te combineren met een aantal mooie grote planten op het terras. 

Groene loungeset buiten

Rustig en natuurlijk

Op zoek naar een natuurlijke en rustige uitstraling? Ga dan voor een tuinset in naturel tinten bijvoorbeeld de Jane set van Max & Luuk in deze prachtige camel tint. Gecombineerd met hout en lichte accessoires creëer je een zachte look op het terras. Een stijl die erg mooi past bij rustige planten zoals siergrassen.

Naturel tuinset

Geïnspireerd geraakt door de verschillende trendkleuren van dit jaar? Kom langs in onze winkel en bekijk en probeer de meubelen in onze ruime showroom. Wij kijken graag met je mee!