Nieuwe collectie Max & Luuk

Max & Luuk is het tuinmeubelmerk dat staat voor zorgeloosheid en ontspanning. De meubelen zijn stijlvol en kwalitatief maar hebben daarnaast een no-nonsense uitstraling. De nieuwe collectie vormt een perfect match met de weelderige natuur van de tuin. In deze blog laten we je aantal leuke items uit de Max & Luuk-collectie zien!

Jane loungeset

De Jane loungeset staat niet alleen prachtig op het terras, maar is ook nog eens erg comfortabel! Door de extra hoge rugleuning en het mooie opengewerkte rope ervaar je een prettig omsloten gevoel. Extra vernuftig is de hoofdsteun die verzwaard is met contragewicht waardoor je een prettige en stabiele hoofdondersteuning ervaart. Met de Jane loungeset geniet je urenlang van de tuin!

Jane loungeset Max & Luuk

Kane diningchair

De Kane diningchair is een leuke hippe stoel met een speelse ronde vorm. De Kane diningchair is gemaakt van aluminium met een all-weather draad en daardoor erg licht van gewicht. De stoel heeft een mooie mosgroene kleur en combineert daardoor erg mooi met bijvoorbeeld een teakhouten tafel. Door het model is deze stoel ook heel geschikt om te plaatsen in bijvoorbeeld een tuinkamer.

Kane diningchair Max & Luuk

Mace lantaarn

Met deze prachtige Mace windlichten stijl je jouw tuinset helemaal af! De windlichten zijn op verschillende manieren te gebruiken. Plaats ze bijvoorbeeld los op het terras of hang ze in een boom voor extra veel sfeer in de tuin. De windlichten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Maxe lantaarn windlicht Max & Luuk

Florence loungestoel

Deze lage fauteuil is een echte eyecatcher op het terras! De koraalrode kleur geeft een mooi contrast in de tuin en laat het terras echt spreken. Zowel het aluminium frame als de all-weather draad hebben deze mooie warme kleur wat de stoel een luxe en bijzondere uitstraling geeft. Leuk om te combineren met een mooi bijzettafeltje uit de collectie van Max & Luuk!

Florence loungestoel koraal Max & Luuk

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van Max & Luuk? Kom langs in onze showroom en probeer de meubelen zelf uit!