De herfst in met Mulders Tuinmeubelen!

De herfst is begonnen en dat betekent dat we weer kunnen genieten van prachtige kleuren in de tuin en sfeervolle avonden. In deze blog vertellen we je hoe je ook in het najaar optimaal gebruik kan maken van je tuinmeubelen en blikken we alvast vooruit naar volgend jaar!

 

Langer genieten van je tuinmeubelen!

In het najaar wordt het langzaam steeds frisser, maar kunnen we nog steeds genieten van zonnige herfstdagen. Met een sfeervolle Cosi gashaard kan je ook op koudere dagen lekker buiten blijven zitten. Maak het geheel af met een sfeervol plaid en gezellige sfeerhaardjes zoals de Cosi Basket

 

Cosi loft - gashaard Cosi Basket

 

Wordt het weer echt kouder en regenachtiger? Dan wordt het tijd om kussens op te bergen en je tuinmeubel winterklaar te maken! In een eerdere blog vertelden we je alles over tuinmeubelen in de regen. Ga aan de slag met deze tips!

 

Nieuwe collectie 2020

Terwijl de herfst zijn intrede doet, zijn wij volop bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie van 2020! In de nieuwe collectie zie je een aantal toppers van dit jaar terug zoals de Belize van 4 Seasons Outdoor en de Lago van Suns, maar ook veel nieuwe innovatieve meubelen en het nieuwe label Yoi. Dit label is een mooie aanvulling op onze collectie met andere merken zoals 4 Seasons Outdoor, Suns, Max & Luuk en Cosi. 

 

In het voorjaar vind je in onze winkel niet alleen een uitgebreid assortiment tuinmeubelen, maar ook diverse gave accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van de innovatieve lampen van Suns of een gezellig buitenkleed? Volgend jaar kan je dus ook weer bij ons terecht voor een totaal outdoor lifestyle concept!

 

Bezoek onze winkel!

Ook in de herfst- en wintermaanden is een bezoekje aan onze showroom de moeite waard! In de winkel vind je de laatste sale toppers en de doorlopende collectie van dit jaar. Wist je dat een aantal meubelen uit onze collectie ook binnen niet misstaan? Lees voor inspiratie de blog ‘De mooiste tuinmeubelen voor binnen’.

 

Benieuwd naar de nieuwe collecties? Houd onze social media in de gaten voor leuke updates!